RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Paul Scharner og Wigan skal møte Chelsea og United de neste tre dagene.
Paul Scharner og Wigan skal møte Chelsea og United de neste tre dagene. Foto: AFP/Scanpix

Store planer for Scharner

Wigan har store planer for Paul Scharner. Når sesongen starter opp i august, blir 26-åringen å finne på sentral midtbane.

Scharner ble kjøpt fra Brann i januar som midtstopper, men nå vil Wigan-manager Paul Jewell bruke østerrikeren som sentral midtbanespiller.

- Jeg tror jeg er sterkere som midtbanespiller, liker å score mange mål og det er lettere fra midtbanen. Hvis laget trenger meg bak på banen, så er ikke det noen problem. Men midtbanen er fremtiden for meg. Også den østerriske landslagssjefen vil bruke meg på midtbanen i landskamper, sier Scharner til Wigan Today.

26-åringen fikk en drømmestart på karrieren hos Latics, da han steg til værs og headet Wigan til seier over selveste Arsenal i FA-cupen. Den tidligere Brann-spilleren scoret også mot Everton og Manchester United i den halve sesongen han fikk.

Wigan skal etter planen komme til Bergen for å møte Brann i en treningskamp 9.august. Men Branns deltakelse i UEFA-cupen setter gjensynet med Brann-helten i fare.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere