Gå til sidens hovedinnhold

Storfavoritt fra sjanseartet spor

Frode Hamre kjører storfavoritten Joined Forces i V5-2 på Klosterskogen. Selv er han litt reservert fra et sjanseartet spor.

Her finner du Nettavisens tips til V5-løpene på Klosterskogen.

Etter å ha kjørt lunsjtrav på Bjerke, tar Frode Hamre turen til kveldskjøringen på Klosterskogen, hvor han blant annet kusker Joined Forces. Hesten blir klar favoritt, men Frode vil varsle spillerne om usikre forutsetninger.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

Mange har tippet 7 Joined Forces banker i 2. løp/V5-2 banker på Klosterskogen. Ut fra de siste prestasjonene er det ingen tvil om at Hamre-hesten kunne forsvart ett singelstrek, men ikke fra sjuende spor i følge kusken.

- Jeg ser 7 Joined Forces er hardt tippet flere steder, men jeg vil gjøre oppmerksom på at sjuende spor gjør meg skeptisk. Ikke er han spesielt rask ut og svingen kommer fort i Skien. Det kan bli trafikkproblemer og vi må ha tur på veien. Formen er veldig bra og han vant med mye krefter spart sist på Momarken, men jeg vet ikke om han er sterk nok til å gå den tunge veien. De som vil bruke ham banker, må være oppmerksom på disse faktorene og jeg syns det er vel tøft mot hesten, advarer Frode.

- 5 Samuraj Sund vant sist og var strålende da. Det er nok en tanke tøffere motstand nå og han skal ha klaff for å ende helt i toppen. Med optimalt løpsopplegg, spurter han friskt, og han er aktuell på gardering, forteller Frode Hamre.

I 8. løp skal bror Atle kjøre debutanten 3 Perfect Crown.

- Gikk et fint prøveløp på en tung Jarlsbergbane 4. februar. Han er ganske stor, så jeg vet ikke helt hvordan baneprofilen passer ham, men feilfritt skal han regnes med sjanse. Tredje spor på volte er ingen problem, han er en fornuftig type som ikke lar seg stresse, sier Frode.

Kilde: rikstoto.no

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin