*Nettavisen* Sport.

Storfavoritten innfrir

Foto: hesteguiden.com

Pappniak Laday sørget for en herlig V65-gevinst for Nettavisen i Juni, hvor vi spilte inn 160.000 kroner, og i kveld har Killingmo-traveren et rent gaveløp.

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Alle løp skal kjøres først, men vi har vondt for å se at 1 Pappniak Laday taper i V5-3, og garderer ikke den seiersvante Dreamster-sønnen. 6-åringen galopperte sist han gjestet dagens arena, men vi tror det var et rent arbeidsuhell. Normalt er den svært startkjappe Killingmo-traveren dønn travsikker, og dagens konkurrenter egner seg ikke til å skremme. Insatsen til tredje på flotte 14.5 etter et tøft løp utvendig i den siste starten var det lite å utsette på, og vi har god tro på at årets fjerde triumf blir bokført i kveld.

Dragene
I innledningen er 9 Zoogan Bowl klart bedre enn raden, og 6-åringen går alltid gode løp på dagens arena. Backmann-traveren er således latterlig lite spilt med sine 5 %, og Zoogin-sønnen bør her vurderes tidlig.

Jevnt blant flere i V5-2, men 9 Los Ari er veldig interessant spillemessig med sine 18 %! Super Midnight-sønnen er svært kapabel, og nå har 5-åringen fått et løp i kroppen etter litt pause.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Nyhet!Vil du motta Håkons eksperttips til V65- og V75-omgangene på e-post? Klikk her !

Klikk på bildet for å forstørre.

Vond å sveive inn er 4 Stumne Blikk, men er finere oppgave enn dagens får ikke Sokna Troll-sønnen i V5-4. Sjettevalget i spillet gikk en meget fin sisterunde etter tidlig galopp i den siste starten, og i en feilfri utgave er Stordal-traveren hyperaktuell.

Fryktelig åpent i finalen, og det kan fort komme en smell. Duoen 3 Anders Knekten (kan vise seg langt mer stabil nå som han har mistet sine mer edle deler!) og 6 Piril Friggen (skyhøy kapasitet) virker fullstendig bortglemt, kun krysset av på hver tiende kupong, og begge bør her vurderes tidlig.

Nettavisen har spilt inn 72.318 kroner på sine foreslåtte spill siden 11.august!

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 108, 384 og 1120 kroner til løpene på Klosterskogen i kveld, og de spillene kan du ved et enkelt tastetrykk kjøpe her .

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.