*Nettavisen* Sport.

Storfavorittene taper på Jarlsberg?

Både Gentle Tilly (V5A-2) og P.P. Lupin (V5B-5) blir store favoritter i kveld. Nettavisen tror begge kan gå på en smell.

22.12.06 18:00

Det er to meget interessante V5-veddemål som skal avvikles i Tønsberg i kveld.

klikk her for tips til V5-A på Jarlsberg.

Klikk her for tips til V5-B på Jarlsberg.

I V5-A andre avdeling blir 2 Gentle Tilly megafavoritt, men den er nedstrøket til et førstespor vi tror den får store problemer med å forsvare.

Bare det bør få varsellampene til å lyse, men også det at hesten skal ut på sprint for første gang gjør oss enda mer sikre på at det dreier seg om en storfavoritt som fort taper.

Vi finner ingen sikre holdepunkter i kveld, men går tynt i bl.a. V5-3 der vi har snakket med eier og trener til fjerdevalget Øyfinn.

Knut Øyhaugen kunne melde om utstyrsendringer på den usikre, men kapable fireåringen. I kveld kommer Øylan-sønnen ut med hele skylapper for første gang.

Vi satser på at det holder med Øyfinn og storfavoritt Feseth Nils i den tredje avdelingen.

SIL DE LANDERIJE HELE VEIEN ?

I V5A-finalen (og V5B-2) tror vi Cato Antonsen leder fra start til mål med andrevalget Sil De Landerije. Skulle denne svikte er løpet åpent og mange kan vinne.

Banker på de minste forslagene i B-veddemålet blir Evenstrolla. Den formtoppede hoppa blir klar favoritt, men vi tror det kan bli fine penger selv med henne som vinner.

Eirik Høitomt blir nøkkelkusk i begge V5-spillene siden han kusker sterkt betrodde Feseth Nils og Evenstrolla.

Taper begge disse samt de to nevnte storfavorittene kan det bli kasseutbetaling i kveld. Nettavisen største forslag går etter storutbetaling i kveld.

Igår gikk vårt store forslag til Bergen Travpark inn med over 32.000 i utbetaling til de som fulgte Nettavisens anbefalinger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.