Gå til sidens hovedinnhold

Storhamar angrer ikke

Storhamar angrer ikke på at de valgte Stjernen som motstander, selv om hamarlaget sliter i kvartfinaleserien.

Tirsdag kveld spilles den sjette kampen i best av sju-serien mellom Storhamar og Stjernen. Storhamar leder 3-2 i kamper, etter en overbevisende 8-1-seier på søndag.

Så lett blir det neppe i Fredrikstad.

- Jeg tror det blir en tett og jevn affære som et av lagene vinner med ett mål. Jeg håper det blir oss, sier sportssjef Petter Salsten i Storhamar til Nettavisen.

Stjernen, som ble nummer sju i grunnserien, vant 7-6 og 8-3 over serietoer Storhamar i sine to første hjemmekamper i denne kvartfinaleserien.

- Det er ikke så overraskende, for vi har sett på laget og spillerstallen, og mener at det er en kvalitativt god spillerstall. Men det har vært en del turbulens i klubben, skader og trenerskifte. Vi var sikre på at de ville gi oss bra motstand, sier Salsten.

- Angrer dere på at dere valgte Stjernen som motstander?

- Nei, med de mulighetene vi hadde, var det greit at vi tok det laget som var dårligst plassert, mener den tidligere landslagsbacken.

- Hva betyr et avansement for Storhamar?

- Det er en målsetting vi har hatt hele tiden, siden første trening i april, at vi skal forsøke å vinne sluttspillet. Det vil være et tilbakeslag for oss sportslig om vi ryker ut nå.

- Hva betyr et avansement økonomisk?

- Det er stor forskjell på å gå ut i kvartfinale og å spille finaler. Vi budsjetterer ikke med å gå til finale, men det er ikke noen hemmelighet at et langt sluttspill gjør det veldig mye lettere for oss.

Nettavisen følger tirsdagens sluttspillkamper direkte fra klokken 19.00. Storhamar, Sparta og Stavanger leder alle 3-2 i sine kamper, og trenger bare én seier til for å gå videre til semifinale. Vålerenga er allerede klar etter 4-0 over Furuset.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler