Gå til sidens hovedinnhold

- Storhamar kan fortsatt ta gull

Optimismen er stor i Storhamar-laget - på tross av en skikkelig torsdagsblemme i Stavanger.

STAVANGER-STORHAMAR 4-2. Etter torsdagens tap i oljebyen, ligger Storhamar 13 poeng bak Vålerenga på tabellen.

Men de gule fra Hamar har ikke gitt opp drømmen om gull ennå. I hvert fall om vi skal tro assistenttrener Torbjørn Orskaug.

- Skal kjempe i toppen
- Målsettingen vår i år er å være med å kjempe i toppen. Vi kan fortsatt ta gull, selv om konkurransen i eliteserien er tøffere enn noensinne, sier Orskaug til Nettavisen.

Hamar-laget reiste til Stavanger med fire mann på skadelisten. Dermed måtte bortelaget gjennomføre samtlige 60 minutter med bare tre rekker.

- Jeg synes gutta gjør en hederlig innsats i dag. Selv om Stavanger nok totalt sett var best, tør jeg påstå at vi i hvert fall hang godt med hele veien. Dessverre var vi ikke effektive nok, mener Storhamar-assistenten.

- Alle kan slå alle
Det var René Sethereng som sørget for trampeklapp Stavanger Ishall da han allerede etter åtte minutter satte inn kveldens første scoring bak Storhamars målvakt. Men etter 20 minutter utlignet Nathan Martz for gjestene.

Fredrik Sundin og Brendan Brooks gjorde derimot oppgaven vanskelig for Storhamar da de satte inn henholdvis 2-1 og 3-1, men Eerikki Koivu skapte ny spenning da han sørget for 3-2 fire minutter før slutt. Men det var hjemmelaget som til slutt trakk det lengste strået, og det var Brendan Brooks som avgjorde det hele med sin andre scoring for kvelden.

Da var det 13 sekunder igjen av kampen.

- I år er det såpass jevnt at det ofte bare er småting som avgjør kampene. Jeg sier ikke at alle kan ta gull, men at alle kan slå alle i enkeltkamper - det er sikkert og visst, sier Torbjørn Orskaug.

Alt om hockeyens eliteserie finner du her.

Reklame

Cyber Monday: Milrab har fylt på med nye salgsvarer