Gå til sidens hovedinnhold

Storhamar rykket fra Oilers

Storhamar fortsetter å vinne, mens Oilers slet i Jordal Amfi.

VÅLERENGA - OILERS 3-1:
ROSENBORG - STORHAMAR 3-4:

Storhamar har overrasket mange med deres fantastiske start på årets sesong.

Forrige uke gikk de riktignok på sesongens første tap borte mot Lørenskog, men laget fra Hamar var raskt tilbake på vinnersporet igjen da de slo Tønsberg 4-3 torsdag.

For mange tap har ikke Storhamar råd til om de skal holde på førsteplassen. Det ser nemlig ut til at det er flere lag som ønsker å melde seg på i gullkampen denne sesongen. Stavanger-laget har, etter en skuffende sesongstart, fått fart på laget og klinte blant annet til med 9-0 mot Stjernen tirsdag.

Slet i Jordal
Søndag slet de derimot stort da de var på besøk hos Vålerenga i Jordal Amfi.

For Vålerenga startet godt da Jonte Berg sendte de i ledelsen 15 minutter inn i første periode.

To minutter senere la Anders Hilt Jørgensen på til 2-0 for hjemmelaget.

Det så lovende ut for gjestene fra Stavanger da Henrik Solberg reduserte til 2-1 kun 15 sekunder ut i andre periode, men Vålerenga svarte 11 minutter senere da Morten Ask satte inn 3-1.

Oilers jobbet for å komme seg tilbake i kampen, men klarte aldri å svare hjemmelaget, som til slutt kunne juble for 3-1-seier mot laget fra Stavanger.

Storhamar vant
Til tross for seieren, har Vålerenga fortsatt et stykke opp til Storhamar, som fortsatte å vinne da de søndag gjestet Trondheim.

For det skulle gå riktig bra for gjestene fra Hamar. Allerede etter 7 minutter og 30 sekunder av første periode sendte Mads Hansen gjestene fra Hamar opp i ledelsen.

Åtte minutter ut i andre periode la Joakim Jensen opp til 2-0 for Storhamar og det så svært lovende ut for gjestene.

Men det skulle se enda lysere ut for Storhamar. Kun tre minutter var spilt av tredje periode da Jensen kunne juble for sin andre scoring for kvelden, og det meste tydet på at dette ville gå Storhamars vei.

Rosenborg ga seg likevel ikke, og ni minutter senere reduserte Carl Gustafsson for hjemmelaget. Men det hjalp lite da Mads Hansen la på til 4-1 fem minutter før full tid.

Scoringen så ut til å vekke Jordan George, for litt over minuttet senere satte han inn en ny redusering for Rosenborg. To minutter før full tid, tente han virkelig håpet for hjemmepublikumet, da han satte inn 3-4. Men Storhamar klarte å holde unna i de siste minuttene.

Dermed kunne supporterne fra Hamar juble for nok en Storhamar-seier søndag kveld.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk

Kommentarer til denne saken