Gå til sidens hovedinnhold

Storhamar samler seg om Edvartsen

Ansettelsen av dommerprofilen som daglig leder har skapt reaksjoner.

Hamar (NTB): Styrene i Storhamar har vært splittet etter ansettelsen av Svein Erik Edvartsen som daglig leder, men nå er det samlet tropp i Hamar-klubben. Alt gjøres for å berge den økonomisk pressede klubben.

Styremedlemmene Frode Barmoen (nestleder i klubben) og Dag Kjeldsrud (i aksjeselskapet) varslet at de ville trekke seg om Edvartsen fikk jobben. Fotballdommeren fikk jobben og har vært i stillingen i en uke. Ifølge Hamar Arbeiderblad blir Barmoen og Kjeldsrud likevel med videre.

- Jeg blir værende, i alle fall fram til valget til våren og utelukker ikke at jeg blir med etter det heller. Det var to muligheter. Jeg kunne trekke meg helt vekk eller fortsette med å bidra. Det hjalp å være i tenkeboksen, noen ganger blir ting kanskje litt overilt, sier Barmoen til NTB.

Flere styremedlemmer og frivillige var skeptiske til ansettelsen av Edvartsen, som ble hentet til Hamar-klubben for å rydde opp i de økonomiske utfordringene klubber står overfor.

- Det var ikke på grunn av Edvartsen at jeg vurderte å gi meg, men støyen i forkant. Jeg har aldri jobbet med ham og har egentlig aldri hatt noe forhold til ham, utover det jeg har sett i mediene. Avgjørelsen om å ansette ham ble tatt over hodet på de ansatte og frivillige, og den ville jeg ikke ta, forklarer Barmoen.

Styreleder Erik Kristiansen er glad alle nå drar i samme retning, mens Edvartsen håper han har hele klubben bak seg. - Jeg synes det er både spesielt og hyggelig at de få som jeg aldri verken har snakket med eller samarbeidet med og som jeg leste i mediene at trakk seg, angret etter at jeg har vært ansatt i to dager og nå vil være med allikevel. Jeg ser fram til at det nå kan synes som om alle vil samarbeide til klubbens beste, sier daglig leder Svein Erik Edvartsen til NTB.

Reklame

Husker du disse to idiotene?