Gå til sidens hovedinnhold

Storhamar snudde og vant

Stavanger tok ledelsen, men Petter Saltstens mannskap snudde og vant. Mye takket være keeper Jonas Norgren. Nå gleder Storhamar-treneren seg til hockeyfesten i Spektrum 21. desember.

STAVANGER - STORHAMAR 2-3: - Det blir en showkamp. Men det viser seg alltid at slike kamper blir fulle av trøkk og taklinger, sier Petter Saltsten til TV 2 Nettavisen.

Han blir en av trenerne som skal lede et sammensatt norsk lag mot NHL-stjernene som ankommer Oslo like før jul.

Trøkk og taklinger var det også under søndagens kamp i Stavanger Ishall.

Arne Valseth ga hjemmelaget ledelsen allerede etter seks minutter. Men Storhamar trengte bare ti minutter på å skyte stillingen tilbake til utgangspunktet. Steffen Thoresen scoret 1-1-målet.

Storhamar spilte en god 2. periode, da både Ole Eskil Dahlstrøm og Mathias Livf scoret for bortelaget. Tomi Suoniemi reduserte for Stavanger i 3. periode, noe som skapte liv i kampen igjen.

Men Storhamar holdt unna.

- Viktig for dere å vinne i dag for å holde følge med Trondheim?

- Helt klart. Nå er det et lite opphold før neste kamp, og vi går inn i en ny treningsuke med seieren i bakhodet, fortsetter Saltsten.

Han mener det er for tidlig å si hvilke av Storhamar-spillerne som blir med på det norske laget i Spektrum. Fra seieren mot Stavanger fremhever han keeper Jonas Norgren og backen Mattis Livf.

Øvrige kamper: Trondheim - Comet 3-2, Stjernen - Frisk-Asker 4-2 og Sparta - Lillehammer 5-2.

Vi fulgte kampene direkte. Se hva som skjedde her.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg