Storhamars nye superrekke

Foto: Knut Fjeldstad / SCANPIX

Rekka med Eirik Skadsdammen, Christian Olasveengen og Knut Henrik Spets scoret alle fem målene for Storhamar i 5-3-seieren over Frisk Tigers mandag.

20.09.04 23:35

STORHAMAR - FRISK 4-3: Storhamar sleit mot Frisk Tigers i lagenes åpningskamp mandag kveld, men halte til slutt i land en 5-3-seier. Det siste målet kom i åpent bur. Frisk holdt 3-3 til det gjensto seks minutter.

-Vi sleit litt. Men det var i alle fall moro å starte med tre poeng og seier, sier Eirik Skadsdammen til TV 2 Nettavisen.

Fem mål av samme rekke
Og nettopp Skadsdammen hadde all grunn til å være fornøyd. Han scoret 4-3- og 5-3-målet, og avgjorde dermed matchen. Og ikke nok med det - rekka hans stod faktisk bak alle målene til Storhamar.

- Jeg vil ikke skryte så mye av egen innsats, men det gikk bra med hele rekka, sier Skadsdammen beskjedent. Han mener Christian Olasveengen, Knut Henrik Spets og han selv passer godt sammen.

- Vi utfyller hverandre bra som spillertyper. Knut Henrik er måljegeren, Christian er teknisk og har bra spilleforståelse, mens jeg brøyter og lager plass, ler Skadsdammen.

Endelig i form igjen
Selv er han glad for at formen endelig er tilbake. En skade ødela hele 2002/03-sesongen, og feiltrening gjorde at heller ikke 2003/04-sesongen ble noen stor suksess.

- Jeg føler meg mye piggere nå. I fjor trente jeg alt for mye ren styrke. Nå har jeg trent spenst, hurtighet og kondisjon, og er mye lettere i kroppen.

Det kommer godt med også i neste match: Mot Vålerenga på Jordal i Oslo.

- Jeg så Vålerenga på Lillehammer (VIF tapte 1-4). Synes ikke de fungerte så bra da, men de vil sikkert være revansjesugne på torsdag, advarer Storhamar-spilleren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.