RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)

Storhamars seiersrekke brutt

Sist oppdatert:
Storhamar hadde ikke tapt på elleve kamper før oppgjøret mot Stjernen i Fredrikstad søndag.

- Det var en meget god kamp mellom to sterke lag, spesielt offensivt, og resultatet gjenspeiler ikke det fine offensive spillet, oppsummerer Storhamars Mads Hansen 2-1-tapet for fredrikstadlaget.

Før søndagens kamp hadde Storhamar plukket imponerende elleve tre-poengere på rad, men trærne vokser som kjent ikke inn i himmelen. Heller ikke på Hamar.

- Det er klart vi er skuffet over resultatet, og det er spesielt skuffende å avgi poeng mot tabelltoeren. Det positive er imidlertid at vi får en ny sjanse til å slå dem allerede i morgen, og må ikke vente en hel uke på å få revansje, forklarer Hansen, som fortsatt topper poengligaen i eliteserien med 34 poeng.

Henrik Blomqvist og Henric Høglund scoret målene for hjemmelaget Stjernen, mens Storhamars Jaakko Harikkala utlignet midtveis i siste periode, før Stjernen altså kom tilbake.

Øvrige resultater søndag:

Comet 3 - 2 Stavanger
Manglerud Star 1 - 3 Lillehammer
Sparta 2 - 4 Vålerenga
Trondheim 3 - 2 Frisk Asker

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere