RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storklubb snuser på Opdal

Sist oppdatert:
Den engelske Premier League-klubben har vært i Norge for å speide på Håkon Opdal. Sjekk hvilken klubb det er.

(iBergen.no) Norge-keeper Håkon Opdal er ett av Branns mest ettertraktede salgsobjekter og keeperkjempen har de siste årene bare vokst seg større og sikrere som lagets bakerste mann.

Dette har blitt lagt merke til blant annet på De britiske øyer og Tottenham har ved minst ett tilfelle vært på Brann Stadion for å se på spillere.

Ny keeper
Det var i gruppespillkampen mellom Brann og Dinamo Zagreb at representanter fra Tottenham satt på tribunen, men det er usikkert om det blir mer enn snusing og sjekking.

- Det er mange klubber som har vært på Brann Stadion når vi har spilt kamp og én av dem er Tottenham. Jeg husker ikke i hvilken kamp og vet ikke hva de gjorde der, men vi har ikke fått noen henvendelser på Håkon, sier sportslig leder i Brann Roald Bruun-Hanssen til iBergen.no.

Kilder iBergen.no har i London forteller at Tottenham er på jakt etter en erstatter for nåværende keeper Paul Robinson. De skal ha speidet på en australsk keeper og en sisteskanse som nå spiller for ett av lagene på nest høyeste nivå.

Tottenham holder lokk over keeperjakten og ønsker ikke å bidra til spekulasjoner.

- Kjekt med interesse
- Vi har som regel at vi ikke kommenterer om spillere er på vei inn eller ut før det er endelig avklart, men vi har mange speidere som er rundt og kikker på spillere, sier en av Tottenhams pressekontakter til iBergen.no.

Han ønsker ikke å ha navnet sitt på trykk ettersom det vanligvis er pressesjef Simon Felstein som tar seg av slike henvendelser. Han svarte imidlertid ikke på noen av iBergen.nos sms- eller telefonhenvendelser torsdag og fredag har han fri for jobb.

Håkon Opdal selv synes det er kjekt at klubber er interessert, men har enn så lenge begge beina godt plantet på bakken.

- Jeg kjenner ikke til dette og uansett er jeg nå i Brann. Vi vet jo at når vi spiller kamper av betydning så er det folk som ser på, spesielt gjelder det kamper i Europa, men dette er ikke noe jeg tenker på. Det er hvert fall kjekt med interesse, sier Opdal til iBergen.no.

Paul Robinson har ikke vært med på alle Tottenhams treninger denne uken, noe som har satt ytterligere fart i spekulasjonene, men fra pressekontoret til klubben opplyser de at dette skyldes at keeperen bedre halvdel har født et barn.

PS! Det er høyst usikkert om Branns venstreback Erlend Hanstveit blir solgt til Wolverhampton. Da iBergen.no snakket med direktør i den engelske klubben Jez Moxey torsdag hevdet han oppsiktsvekkende nok at de ikke hadde lagt inn bud på Brann-spilleren. Han var ellers tydelig irritert og hevdet at det var Brann som hadde lekket ut feil informasjon om at det var kommet inn et bud.

Bruun-Hanssen oppfatter imidlertid ikke at saken er over og har ennå ikke gått inn i nye runder med Hanstveit for å få ham til å forlenge kontrakten med Brann. Wolverhampton er ifølge britisk presse på jakt etter andre backspillere ettersom de skal ha en lavere pris enn Hanstveit. Budet som Brann har bekreftet er kommet fra Wolverhampton skal angivelig være et sted mellom 500.00 - 600.000 pund (cirka 5,4 - 6,5 millioner kroner).

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere