Gå til sidens hovedinnhold

- Storklubber vil ha Wolff Eikrem

- Jeg har aldri opplevd lignende interesse for en norsk spiller, sier agenten.

Lokalavisen Romsdals Budstikke hevder å vite at storklubbene Ajax og PSV Eindhoven kjemper om underskriften til Molde-spiller Magnus Wolff Eikrem.

Også flere klubber skal ha midtbanespilleren på blokka. Likevel er det usikkert at noe vil skje før overgangsvinduet stengr natt til lørdag.

Ikke opplevd maken
Wolff Eikrems agent Jim Solbakken bekrefter at landslagsspilleren er ettertraktet.

- Det er en voldsom pågang. Jeg har aldri opplevd lignende interesse for en norsk spiller i løpet av mine år som agent, sier Solbakken til lokalavisen.

Han mener det er vanskelig å spå om Wolff Eikrem kan bli solgt allerede i dette vinduet.

- Ingenting kan utelukkes, men foreløpig har vi sagt nei til alle som har spurt. Hvis den rette klubben for Magnus vil betale den rette summen til Molde, må selvfølgelig Molde, Magnus og Ole Gunnar (Solskjær) ta stilling til det, sier han.

- Tenker ikke på det
Selv har hovedpersonen vært avslappet med tanke på rykter om interesse fra bedre klubber enn Molde.

- Jeg tenker ikke på dette i det hele tatt, i Manchester United var jeg vant til at det var folk og speidet hele tida. Jeg har spilt i verdens største klubb, så jeg går uansett ikke hvor som helst. Spekulasjoner vil det alltid være. Mitt mål er å gjøre Molde til et enda bedre lag, og spille i Europa til høsten, har Eikrem sagt til Romsdals Budstikke tidligere.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre

Kommentarer til denne saken