Gå til sidens hovedinnhold

Storlag frykter Huseklepp

Kroatiske Dinamo Zagreb har gjennomanalysert drible-ferdighetene til Erik Huseklepp på DVD.

(iBergen.no) Torsdag spiller Brann sin tredje kamp i gruppespillet av Uefa-cupen. Motstander Dinamo Zagreb har stjerner på rekke og rad og Brann skal få det tøft mot østeuropeerne som har spillere som Luka Modric (ønsket av Chelsea og Arsenal) og Etto (brasilianer ønsket av tyske Borussia Dortmund).

Dinamo er ett av de mest meritterte lagene i Kroatia og har løftet Uefa-pokalen én gang og tapt finalen like mange ganger.

Her kan du lese mer om Dinamo Zagreb.

Må vinne
Etter 0-1 mot tyske Hamburg og 1-1 borte mot franske Rennes har Brann bare ett poeng og det bør bli seier i onsdagens kamp dersom det skal bli avansement.

Spilleren Dinamo tror kan fikse det for Brann er hele Bergens yndling Erik Huseklepp.

- Han (Huseklepp) var lagets beste spiller. Jeg skjønner ikke hvorfor de satte ham på benken. Han var den friskeste spilleren deres i denne vanskelige kampen, sa assistenttrener Rajko Magic til iBergen.no like etter den første kampen i gruppespillet mot Hamburg.

Magic spurte også iBergen.no den gang om vi visste om Huseklepp var for salg.

Huseklepp-analyse
I ettertid har Magic ved flere anledninger sett gjennom Branns tre siste UEFA-kamper mot Club Brügge, Hamburg og Rennes på DVD. Huseklepp er definitivt han Dinamo frykter mest.

- Han med det lyse håret, det var vel Huseklepp han het, han nummer 13, er en meget god spiller. Han er rask, god til å drible og har andre gode offensive kvaliteter. Det kunne vært en spiller som hadde vært interessant for oss, sier Magic og røper også:

- Når jeg har sett gjennom DVD-ene er det ferdighetene til Huseklepp vi har hatt fokus på. Brann har flere brukbare spillere, men han er den beste. Får han det til kan det bli problemer for oss.

Kroatene er ventet å lande i Bergen mellom klokken 13 og 14. Etter planen skal de trene på Stadion klokken 19, forteller Magic.

Selv om Dinamo har stor respekt for Huseklepp mener assistenttreneren at hans lag bør ha muligheter for å ta poeng mot Brann i Bergen.

- Fokus på kampen
- Vi har våre styrker vi også, så jeg tror vi bør ha mulighet for å ta ett poeng, avslutter Magic før han legger ut på reise til Bergen.

Huseklepp selv registrerer uttalelsene til Magic, men har full fokus på å opptre som vanlig.

- Jeg har fokus på kampen og tenker ikke så mye på det han har sagt. Jeg skal gå ut og gjøre mitt beste, som vanlig, jeg kan ikke gjøre det så mye annerledes, sier han til iBergen.no.

Det spilles kun én gang mot alle lag, totalt fire kamper, og de tre beste lagene går videre. Her kan du se tabellen.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album