RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storlag jakter klassikeryndling

Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)
Sist oppdatert:
Sep Vanmarcke kan komme til å forlate Garmin-Sharp.

- Jeg kunne ikke tro mine egne øyne. Jeg slo Boonen, min store helt.

Ordene tilhørte belgiske Sep Vanmarcke og falt rett etter at Garmin-rytteren svært overraskende hadde spurtslått Tom Boonen og Juan Antonio Flecha i Omloop Het Nieuwsblad.

Selv om det ikke ble noen braksuksess i Flandern rundt eller Paris-Roubaix markerte seieren at 24-åringen har tatt steget opp i den ypperste klassikereliten. Flere har spådd at han blir den neste Tom Boonen.

Les også:Garmin-stjerne roser norske unggutter

Slik blir det selvsagt oppmerksomhet av, og med en kontrakt som går ut etter årets sesong, har de fleste topplagene kastet seg rundt stortalentet.

- Jeg har ikke signert for noen. Jeg ønsker en rask avklaring, men foreløpig har avgjørelsen dratt ut, forteller rytteren til sporza.

Omega Pharma-Quick Step, Rabobank, Lotto-Belisol, Radioshack-Nissan, BMC og Movistar skal etter rapportene være lagene som sikler etter brosteinsspesialiseten.

Grunnen til at Vanmarcke ikke har tatt en avgjørelse kan være at han er svært interessert i å kjøre Vuelta a España, for igjen å øke sine sjanser til å bli en del av Belgias VM-lag.

Skulle den langstrakte rytteren, som tidligere i år har kjørt flere ritt i Norge, bytte lag kan Garmin fort finne på «å straffe han» med å vrake han fra vuelta-troppen, akkurat slik de gjorde med Thor Hushovd i fjor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere