Alder er ingen hindring. I hvert fall ikke om du heter Jens Voigt.

Under Tour de France viste den vennlige tyskeren, som senere i år fyller 41 år, at han fortsatt er i toppslag både fysisk og verbalt.

Etter å ha trukket, i kompaniskap med Jaroslav Popovisj, på hele Tour de France-feltet den første uken, fikk Voigt også egne sjanser mot slutten av rittet, og sikret seg en tredje- og en sjetteplass som best.

Sky, Saxo Bank eller Radioshack?
Det gjør at tre av verdens største sykkellag er villig til å se bort fra alderen og tilby veteranen en ny kontrakt.

- Jeg har tre konkrete tilbud. Det er fra Sky, Saxo Bank og Radioshack, avslører rytteren selv overfor det tyske nyhetsbyrået dpa.

Team Sky var årets soleklare vinnere i Tour de France med første- og andreplass sammenlagt, i tillegg til seks etappeseirer.

Fortsetter trolig ett år til
Saxo Bank er et lag Voigt kjenner godt fra før. Tyskeren kjørte for mannskapet til Bjarne Riis i hele sju sesonger, og har faktisk ikke vunnet et eneste sykkelritt siden han forlot det danske laget før 2011-sesongen.

Radioshack er laget han kjører for i år. Innsatsen tyskeren har lagt ned er tydeligvis mer enn nok til at de ønsker å gi han en ny kontrakt.

Den karismatiske tyskeren har tidligere lekt med tanken på å legge opp, men med seks barn og kone som venter hjemme har han tidligere uttalt at livet som syklist er som ferie å regne.

Derfor fortsetter Voigt etter all sannsynlighet ett år til, selv om han understreker at noen ny kontrakt ikke er signert.

- Jeg har ikke tatt en avgjørelse ennå.