Gå til sidens hovedinnhold

Storlagene misset i Europa

Jevnere enn noen gang i tysk Bundesliga.

I Tyskland kunne Hamburg ta tilbake ledelsen i Bundesliga fra Hertha Berlin, som vant sin kamp mot Borussia Mönchengladbach lørdag.

Hjemmekampen mot Wolfsburg ble imidlertid ingen festaften i Nord-Tyskland.

Skiller fire poeng
Det startet galt, og allerede etter 25 minutter lå vertene under med 0-2 - begge scoringene signert brasilianske Grafite. Hjemmepublikummet ante håp da Paolo Guerrero reduserte for Hamburg drøye kvarteret før slutt, men bare to minutter senere punkterte Edin Dzeko kampen med sin 3-1-scoring.

Heller ikke Bayern München fikk ting til å stemme søndag. Werder Bremen er fortsatt ikke trygge på å unngå nedrykk til den nest høyeste divisjonen, men kjempet til seg ett poeng i sitt hjemmemøte med de bayerske gigantene.

Dermed er det fortsatt helt åpent om hvem som stikker av med ligatittelen i Tyskland denne sesongen. Mellom Hertha Berlin på førsteplass og Bayern München på femte skiller det bare fire poeng - med fortsatt tolv kamper igjen å spille.

Kan bli hektet av
I Italia fikk også en forhåndsfavoritt hardere motstand enn forventet.

Sampdoria tok imot AC Milan, og viste ingen respekt for laget som vant sitt siste ligatrofé i 2004. Mål av Antonio Cassano og Giampaolo Pazzini sørget for 2-0-ledelse, og en redusering av Milans Alexandre Pato var ikke nok til å berge poeng for klubben som holder tredjeplassen i serie A.

Som dermed må dra hjem til Milano med null poeng i bagasjen og en avstand på tolv poeng opp til Inter. Det kan vise seg å bli i det tøffeste laget for David Beckham og resten av Silvio Berlusconis yndlinger.

PS: Senere søndag kveld gikk både Barcelona og Inter på hver sin lille smell, og endte en dag med depressive resultater for de beste lagene i Europa.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter