Storløp i fleng på Øvrevoll

Foto: hesteguiden.com

Vi byr på tips til både V4 og V5.

26.09.10 11:49

Ni løp står på programmet denne storløpsdagen med en rekke flotte hovedløp og spill fra Sverige og Danmark. Øvrevoll innleder med V4 allerede fra 1. løp kl 13:00. Det er Lunsjdobbel i 2. og 3. løp og S-Trio i 4. løp hvor omsetningen tilsvarende dag i fjor var på ca 400.000 kroner og duo omsetningen på i underkant av 200.000 kroner.

Innleveringsfrister:
V4 kl 13.00
V5 kl 14.45

Vi begynner med banker i V4 spillet. I 4. avdeling går vi for dansk seier til 3 Sir Randolph. Han burde være i en klasse for seg i dette løpet og blir dagens V4 banker.

I V5 spillet kommer man ikke utenom 6 Theatrical Award i 2. avdeling. Hun er en fantastisk hoppe som imponerte stort da hun var annenhest i Stockholm Cup Internarional. distansen er perfekt og det blir seier.

V4-1
Et åpent stayerløp over 2400 meter hvor de fleste kan vinner. Helgardering kan være et alternativ. 2 Bank of Burden tok teten i Subaru Norsk Derby og ledet underveis med 20 lengder . Dette til tross holdt han bra hjem og ble fjerdehest. Det kan holde til seier her. 8 Sweet Baby Jane har tre strake og med liten vekt på ryggen kan hun vinne igjen. 3 Nosferatu har forbedret seg etter at han kom til Norge og står distansen. 1 Mikado kan overraske og har vist at han takler Øvrevoll.

Klikk her for å se våre tips til V4

V4-2
I Breeder’s Classic med 387 000 kroner til vinneren er førstevalget årets danske derbyvinner 8 Sir Henry. Vi tar med 6 Symphonias Wilmar som har Espen Ski på ryggen. Ytterligere to danske hester bør med på bongen, 3 Attention Please og 1Loquita som har to strake seiere. Hun har ikke startet på Øvrevoll uten at det burde være et problem. 4 Buckham er god nok til å vinne men har ikke startet siden han ble skadet i Dansk Derby i slutten av juni.

(Artikkelen fortsetter under spillboksen)

V4-3
Dette er et flott toårsløp med kremen i skandinavia til start. Vårt klare førstevalg er 6 Edge of Eternity som har vunnet tre løp i år. Vant overbevisende i København siste start og må ha en meget stor mulighet. Men ting kan endre seg for når det gjelder unghester. 1 Elusive Time er ubeseiret i sine tre starter. Vant på Øvrevoll så sent som 17. september og kan gjenta bedriften. Det burde holde med disse to men både 5 Haley Cropper , 7 Withour Fair og 3 Miss Clodia er mulige vinnerkandidater dersom de to førstnevnte skulle ha en dårlig dag.

V4-4
3 Sir Randolph er uten tvil den beste hesten og selv om distansen er i korteste laget bør dette gå veien uten problemer.

V5-1
6 Poppi kan være en banker men det er alltid litt usikkert med toåringer. Hun har overbevist og vunnet lett i sine to starter. 8 Shakkmatt er pr i dag den nest beste i feltet men svikter favoritten er det åpent.

V5-2
6 Theatrical Award er en stjerne og skal vinne dette løpet enkelt. Hun viste fantastisk form i sitt siste løp da hun var annen i Stockholm Cup International. Det holder lenge her. 5 La Zona blir annenhest.

Klikk her for å se våre tips til V5

V5-3
Spintløp blir alltid jevne og krever en del kryss. Vinnertipset går til 7 Juvenlini som har mye vekt på ryggen men har taklet det tideligere. 3 Wattan er rask og har vært jevn og god i de siste startene. 11 Mac Dalia liker distansen og har et gunstig startspor. 6 Aylar har vunnet tre ganger i år og kan utmerket godt plusse på til fire. 4 Midnight Eagle og 8 Kleingeld er outsidere som kan overraske.

V5-4
Det blir jevnt mellom 1 Omoto Sando og 6 Percussionist. Det vanskelig å se andre blande seg inn i tetstriden. 3. plassen står mellom 4 Carius og 5 Zimon.

V5-5
7 Emperor imponerte i sitt debuthekkeløp som endte med seier. Det samme gjorde 5 Amazer som ble tredjehest etter at sadelen skled. 2 Surfer var uheldig da han forsøkte seg over hekkene og måtte overrende men da var han godt med. 4 Harmony Hall er en spennende debutant som utmerket godt kan bli en habil hinderhest. 6 Dow Jones fra Sverige har to annenplasser og har en mulighet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.