Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stormer mot andre runde

Foto: Eliot J. Schechter/Getty Images/AFP/SCANPIX
Sist oppdatert:
Shaquille O'Neal og Miami Heat stormer videre. I natt tok de sin tredje strake seier over New Jersey Nets. Alt om nattens kamper i NBA.

NEW JERSEY NETS - MIAMI HEAT 105-108 (0-3 i kamper): Shaquille O'Neal var i storslag da Miami Heat tok sin første borteseier i NBA-sluttspillet på fem år. Samtidig festet de et solid grep om plassen i andre runde. Floridalaget leder nå 3-0 i kamper over New Jersey Nets og trenger bare en seier i de siste fire oppgjørene for å sende Nets ut av turneringen. O'Neal stoppet på 25 poeng og ble Heats toppscorer. Vince Carter gjorde sitt for Nets med sine 36 poeng, men det holdt ikke for hjemmelaget.

INDIANA PACERS - BOSTON CELTICS 76-99 (2-1 i kamper): Ikke mange trodde at Indiana Pacers skulle nå sluttspillet da stjernespillerne Ron Artest, Jermaine O'Neal og Stephen Jackson fikk lange utestengelser etter bråk i en kamp mot Detroit Pistons. Men reservegjengen gjorde jobben og med bare Artest ute i sluttspillet, ser det lyst ut for laget fra Indianapolis. I natt gikk de opp i 2-1 i kamper over Boston Celtics. Veteranen Reggie Miller var kampens store spiller med 33 poeng. Paul Pierce ble toppscorer for Celtics med 19 poeng.

HOUSTON ROCKETS - DALLAS MAVERICKS 102-106 (2-1 i kamper): Dallas Mavericks måtte vinne for å holde liv i drømmen om suksess i NBA-sluttspillet. Etter å ha tapt de to første kampene på hjemmebane, risikerte de å ligge under 0-3 i kamper. Noe ikke noe lag har kommet tilbake fra i NBAs historie. Men en strålende periode i tredje periode reddet Mavs. 20 poeng på rad ga dem initiativet i kampen, og det holdt de helt ut. Dirk Nowitzki ble mestscorende for gjestene med 28 poeng. Vertenes Tracy McGrady stoppet på samme antall.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!