*Nettavisen* Sport.

Stormer mot Premier League

I kveld fortsetter Cardiff og QPR jakten på det gjeveste selskap. Sjekk oddstipsene del 2.

28.09.10 11:59

Flere tips tirsdag:
Tipping: Ryker Arsenal i Beograd også?
Odds: VM-helt senker Milan
Odds: Lesernes oddstips tirsdag
Trav: Vi klemmer til med et tredjevalg som banker

Det er et rikholdig langoddsprogram i kveld, og etter først å ha konsentrert oss om Champions League, finner vi fine spill i ligaen med litt likt navn, men få likheter forøvrig, The Championship. To sterke hjemmelag utgjør en fin dobbel som avslutning på nok en glimrende spilledag på langoddsen.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Cardiff - Crystal Palace
Cardiff tok en fin 2-1 seier over Millwall i tidlig-kampen på lørdag. De lå under 0-1 men kjempet seg tilbake og vant kampen på ren innsats, i følge rapportene. Det hjelper at motstander får en mann utvist også, selvsagt. Nå står de med 3-1-0 og målforskjell 9-2 på hjemmebane. Det er sterkt, og Cardiff er med sine solide forsterkninger denne sesongen en av favorittene til direkte opprykk.

Palace har lykkes delvis på hjemmebane, men bortestatistikken er oppsiktsvekkende svak hittil: 0-0-4 og målforskjell 0-12 er svakest i divisjonen. Man stilte noe svekket borte mot Derby sist og røk 0-5. Man har også tapt for Reading, Scunthorpe og Barnsley på bortebane, og nå skal man opp mot Cardiff, som holder minst samme nivå som disse på en vanlig dag.

Craig Bellamy spiller trolig ikke i dag heller, og er ikke ventet tilbake før etter landskamppausen. Palace må klare seg uten James Vaughan, som er suspendert. Meget tungt avbrekk for Palace dette, da Vaughan har vært solid etter at han kom på lån fra Everton.

Det har vært jevnspilt på Cardiff City Stadium ved flere anledninger. Ser vi bakover i tid finner vi 1-1, 2-1, 1-1, 0-0, 1-0 og 0-2.

I dag skal styrkeforholdet gjøre Cardiff til store favoritter. De kjemper godt på hjemmebane, mens Palace har et stykke igjen til formen, ser det ut til. Dette må nesten ende med en hjemmeseier, og 1,45 på H spilles i en dobbel.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Queens Park Rangers - Millwall
Rekordgod sesongstart av QPR denne gangen. Med 7-1-0 på de åtte første leder de Championship med hele seks poeng. Og "kjøpelaget" har endelig fått den starten på sesongen mange trodde de ville få i fjorårets sesong. Meget rutinerte Neil Warnock har åpenbart fått skikk på laget, og ukjente James Mackie (kom fra Plymouth før sesongen) har allerede banket inn ligamål for QPR. På hjemmebane har de nå 4-0-0 og suverene 12-0 i målforskjell. En dag kommer nedturen, men den kom ikke mot gode Doncaster sist, slik vi spekulerte i på lørdagskupongen. QPR styrte fra start til slutt og vant 3-0. Med slike tall er det vanskelig å se for seg noe annet enn en ny hjemmeseier i dag. Forrige sesongs vinner av Championship, Newcastle, hadde 18-5-0 på hjemmebane totalt, for å gi en pekepinn om hva som kreves for å holde på tabelledelsen.

Milwall er nyopprykket ,og resultatene varierer. Etter en brukbar start står man nå med tre strake tap. Man ledet borte mot Cardiff sist, men ble kjempet i senk og tapte 1-2 helt på tampen, etter å ha måttet spille med 10 mann siste del av kampen.

QPR er uten Alejandro Faurlin, Bradley Orr, Fitz Hall, Peter Ramage og Lee Cook i dag. Spissen Rob Hulse skal være på vei tilbake fra skade men har ennå ikke fått spilletid. Millwalls midtbanemann Liam Trotter starter en tre kampers karantene i dag. Darren Carter er ute med skade. Andrew Frampton, Shaun Batt og John Marquis har vært ute en stund og er det fortsatt.

QPR vant 1-0 på dagens bane i 2006. To år før ble det 1-1.

Det er topp mot bunn på formtabellen, og hjemmeseieren synes opplagt. Vi får prøve å høste litt mer av QPRs vanvittige bølgetopp hva form angår, og spiller på hjemmelaget til 1,45 i odds. Vi får en dobbel til 2,10 og den prøves med 100 kroner. Spillefristen er klokken 20.40.

51. Cardiff - Crystal Palace 1,45 3,45 5,10
91. Queens Park Rangers - Millwall 1,45 3,45 5,10

Total odds 2,10

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.