RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stormet banen i jubel

Sist oppdatert:
Brian Robson kaller det sitt største øyeblikk som manager. Publikum på The Hawthorns viste publikum hva de mente om fornyet Premier League-kontrakt.

Bryan Robson har tidligere vært manager i Middlesbrough og Bradford, men søndagens 2-0-seier over Portsmouth, som ga klubben en ny sesong i toppdivisjonen, rangerer manageren høyest av alle bragder.

- Spillerne har gjort meg stolte. De har jobbet hardt siden årsskiftet, sier Robson til Skysports. Englands Manchester Uniteds tidligere kaptein tok over managerjobben like før jul.

Robson og spillerne var avhengige av at konkurrentene avga poeng i sine kamper, men manageren forsøkte å holde fokus på sin egen kamp.

- Vi viste at Palace hadde tatt ledelsen i London. Jeg sa til spillerne at de måtte holde konsentrasjonen i 90 minutter, og det klarte vi, sa Robson.

Geoff Horsfield og Kieran Richardson scoret målene for West Bromwich, som vant 2-0.

- Alle dømte oss ned. Det er godst å bevise at alle tok feil, sa Horsfield, som scoret på sitt første spark på ballen etter å ha kommet innpå som innbytter.

West Bromwich-forsvarer Neil Clement sendte etter kampen varme tanker til de andre lagene som ikke klarte seg.

- Vi føler med de andre lagene. Men vi kunne ikke vært mer fornøyd, sa Clement.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere