Mandag smalt bomben om at João Cancelo (28) bytter ut Manchester City med Bayern München.

Nå er overgangen bekreftet.

Det skal være snakk om et utlån med opsjon på kjøp for den portugisiske backen.

Les også: Vi følger overgangsvinduet direkte!

Skjedd ting i kulissene

At Cancelo skulle forsvinne fra Manchester City var utenkelig for bare noen måneder siden, men ting har skjedd i kulissene.

Mike Keegan i Daily Mail følger blåtrøyene tett og kan røpe at Cancelo skal ha havnet på kant med selveste Pep Guardiola den siste tiden.

28-åringen skal nemlig ha blitt forbannet etter at han ble benket til FA-cupkampen mot Arsenal tidligere i januar. Benkingen føyde seg inn i en rekke av viktige kamper uten Cancelos navn i startoppstillingen.

Det skal ha eskalert til en høylytt krangel med Guardiola på trening.

Liker du fotball? Ta denne quizen:

Ugjenopprettelig

Cancelo skal i flere uker ha klaget på spilletiden sin, og forholdet mellom ham og Guardiola skal ha surnet etter VM. Da benkingen mot Arsenal var et faktum, orket ikke portugiseren mer, og han havnet i krangel med sjefen.

Backen skal ha truet med å forlate klubben, noe Guardiola reagerte kraftig på.

– Cancelo var desperat etter å forlate Manchester City, sier overgangsjournalist Fabrizio Romano på sin YouTube-kanal om hva som har skjedd rundt portugiseren.

Da budet fra Bayern München tikket inn valgte klubben til slutt å godta, da de ser på forholdet mellom Guardiola og Cancelo som ugjenopprettelig.

Det var nettopp Guardiola som hentet backen fra Juventus i 2019, og han har i flere år vært fast inventar hos den engelske ligamesteren. Nå venter nye eventyr i Tyskland.