Storseier ikke godt nok

Foto: Morten Holm (Scanpix)

Bare Kjetil Rekdal klarer å bli irritert etter en storseier. 4-1-seieren over Sandefjord var ikke godt nok for VIF-treneren.

VÅLERENGA - SANDEFJORD 4-1:

ULLEVAAL STADION (TV 2 Nettavisen): - Jeg var meget, meget godt fornøyd med 1. omgang. Det var kanskje årsbeste. Vi hadde stort balltempo og det var mange som var gode, sier Rekdal.

Men er likevel snar til å legge til:

- Derfor er det så irriterende at 2. omgangen var så dårlig. Vi snakket om det i pausen at vi måtte holde tempoet oppe, likevel begynte spillerne å føre ballen og trykke spillet inn i midten. Akkurat det vi ikke skulle gjøre.

Misfornøyd med innbytterne
Rekdal, som så VIF klatre fire plasser til 5. plass, klaget også på enkelte av spillernes innsats.

- I dag var det mange som var gode, men det var flere som ikke gjorde jobben sin, sier Rekdal.

- Vi har for eksempel to innbyttere som jeg ikke var fornøyd med, Gashi og Hoset. Når du kommer inn forventer jeg at de står på som f¿ og løper alt de kan. Som innbytter skal du vise deg fram.

Kanskje var det Hosets siste opptreden for oslolaget. Molde og VIF forhandler fremdeles om en overgang.

Skrøt av Førsund
Samtidig ga VIF-treneren ros til Sandefjords midtstopper, og VIFs utleide spiller, Arnar Førsund. Til og med Klanen ropte hans navn etter en sugende takling på Daniel Fredheim Holm.

- Det kan godt hende at vi henter ham tilbake neste sesong. Men akkurat nå er det bra for ham å spille i Sandefjord. Han er god til å sette i gang spillet og dirigere andre spillere på plass, sa Rekdal.

Han mer enn antydet at Førsund (20) kan erstatte Ronny Johnsen (37) i VIF-drakten neste år, ettersom Johnsen helt sikkert gir seg etter denne sesongen.

Festfotball
Vålerenga produserte flott og temposterk fotball i 1. omgang, og særlig 2-0 scoringen til Daniel Fredheim Holm var en perle.

Tom Henning Hovi brøt på egen halvdel, spilte fram til Freddy dos Santos, som med første berøring på ballen sendte Fredheim Holm rett gjennom Sandefjords forsvar. Avslutningen sto i stil: Et knallskudd stang-inn.

Tore André Flo gjorde 3-0 alene med keeper like etter, og etter kampen erkjente han:

– Målene mot Stabæk betydde mye for meg. Det er lettere å spille når scoringspresset er mindre.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag