RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX

Storseier reddet Glimt

Sist oppdatert:
Med 4-0 i kvaliken mot Kongsvinger berget Bodø/Glimt plassen i Tippeligaen med stil.

BODØ/GLIMT – KONGSVINGER 4-0: Kongsvinger vant 1-0 på Gjemselund forrige lørdag og hadde overtaket på Bodø/Glimt før den avgjørende kvalifiseringskampen på Aspmyra.

Men det var hjemmelaget som åpnet best og etter allerede fem minutters spill sender Trond Fredrik Ludvigsen Bodø-publikummet til himmels. Stig Johansen slår en glimrende stikker til Ludvigsen som skyter over Andre Ulla og i mål fra skrått hold. 1-0 til Bodø/Glimt og lagene er like langt sammenlagt.

Tretten minutter senere sender Kristoffer Paulsen Glimt i ledelsen med 2-0 og ett skritt nærmere ny Tippeligakontrakt, da han går opp på en corner og stanger ballen i mål fra 7 meter. Hjemmelaget leder 2-1 sammenlagt.

Sjanseløse
Kongsvinger hadde lite å stille opp med mot hjemmelaget i første omgang og Bodø/Glimt kunne gå til pause med en 2-0 ledelse.

Etter pause er Kongsvinger bedre med. Laget starter andre omgang friskt, sender flere folk i angrep og truer Glimts 2-0 ledelse. Et bortemål til Kongsvinger og 2-2 sammenlagt ville sende dem til Tippeligaen.

Men hjemmelaget forsvarer seg godt, og i stedet for redusering for Skogheims gutter er det Bodø/Glimt som slår til igjen.

Sikret ny kontrakt
I det 59. spilleminutt sender Trond Olsen av gårde et skudd fra 20 meter og ballen suser i mål bak Andre Ulla. Dermed måtte det to KIL-mål til for at Kongsvinger skulle sikre Tippeligaspill neste sesong.

Den siste spikeren i Kongsvinger-kista kom to minutter på overtid da Runar Berg setter et vakkert langskudd i mål fra 16 meter

Dermed berget Bodø/Glimt plassen i Tippeligaen med 4-1 sammenlagt over Kongsvinger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere