RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ned Dishman / AFP

Storspill av Solli

Sist oppdatert:
Jan Gunnar Solli la opp til tre av målene da New York Red Bulls vant 4-0.

DC UNITED - NEW YORK 0-4: Thierry Henry scoret kampens to første mål, i henholdsvis 12. og 38. minutt. Ved begge anledninger kom den målgivende pasningen fra Jan Gunnar Solli.

Det første målet headet Henry inn etter et strålende innlegg fra Solli på høyrekanten. Nordmannen fikk all verdens tid og rom, og utnyttet dette på strålende vis.

Etter 2-0-målet gikk Henry bort til Solli for å takke for forarbeidet, og med god grunn. Solli forserte inn i DC United-feltet og brukte musklene godt før han la skrått ut til Henry, som fikk en enkel jobb med å sette inn 2-0.

29 år gamle Solli, som har en fortid i Odd Grenland, Rosenborg og Brann, har storspilt for Red Bulls denne sesongen, som er hans første i Major League Soccer (MLS).

Det er ikke rart Thierry Henry skryter av Solli.

Joel Lindpere, som også har en fortid i Tippeligaen, la på til 3-0 et kvarter før slutt. Juan Agudelo fastsatte sluttresultatet til 4-0 med sin scoring på overtid. Også denne gang kom pasningen fra Jan Gunnar Solli.

New York Red Bulls topper den østre avdelingen i MLS etter seks kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere