RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Storspill av Thoresen

Foto: Håkon Mosvold Larsen/Scanpix
Sist oppdatert:
Første stikk til nordmannens klubb i semifinalen.

SALAVAT JULAJEV -
METALLURG MAGNITOGORSK 4-3:

Den norske hockeyproffen Patrick Thoresen vartet opp med både mål og assist da hans Salavat Julajev gikk seirende ut av møtet med Mettalurg torsdag.

Allerede etter 30 sekunder gjorde nordmannen seg bemerket da han hadde assist på 1-0-målet signert Grigorenko Igor.

Da første periode var ferdigspilt i semifinalekampen av sluttspillet i KHL-ligaen sto det 2-2 mellom de to lagene. Petr Schastlivy scoret Salavats andre mål.

Og bare tre minutter inn i den andre perioden var det på ny duket for Thoresen, denne gangen var han sist på pucken da vertene gikk opp i 3-2.

Minutter senere sørget Miroslav Blatak for 4-2 til nordmannens klubb, og dermed hjalp det lite at gjestene reduserte én gang i løpet av oppgjøret.

Dette var den første kampen i bes-av-sju-serien i semifinalen mellom de to lagene, og første stikk gikk altså til Thoresen og Salavat Julajev.

Neste oppgjør i sluttspillserien spilles allerede lørdag.

Patrick Thoresen har totalt plukket ti poeng i løpet av sluttspillet så langt. Nordmannen står med en scoring og ni assists.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere