Storspill av Thoresen

Patrick Thoresen og Edmonton Oilers vant 4-3 mot Detroit Red Wings i nattens NHL-match. Og Thoresen markerte seg.

24.02.07 06:31

Patrick Thoresen og Edmonton Oilers spilte på bortebane mot Detroit Red Wings i bilbyen Detroit natt til lørdag. Edmonton Oilers vant 4-3 mot mot Detroit Red Wings.

- Det var en utrolig viktig seier for oss. De har 13 hjemmeseire på rad, så det var en bragd av oss. Vi fikk en dårlig start, men vi klarte å kjempe oss tilbake, sier Thoresen til Nettavisen.

Red Wings ledet 2-1 etter første periode. Begge lagene fikk banket inn hvert sitt mål i andre periode og Oilers utlignet til 3-3 i siste periode. Dermed ble det straffekonk hvor Oilers fikk inn ett mål, mens Red Wings bommet på tre.

- Kveldens høydepunkt var da vi utlignet til 3-3 da det var 7-8 minutter igjen. Det var et viktig mål, forteller Thoresen.

To assists
Thoresen fikk to assists under nattens NHL-match, én i første periode og én i andre. Han fikk hele 17.42 minutter på isen.

- Det er jeg kjempefornøyd med. Det viser at jeg har tillit, og jeg tar vare på den tilliten jeg får. Jeg føler at jeg hadde litt for mange turn-overs, dette kunne ha straffet oss fælt i dag, men jeg kom billig unna, sier han.

Patrick Thoresen fikk kveldens første assist da han ledet en elegant offensiv mot Red Wings i første periode.

- Det var et pent spill. Det var der jeg satt tonen på matchen for min egen del, sier han.

- Alt ruller litt lettere nå
Edmonton Oilers kjemper en desperat kamp for å nå sluttspillet. De ligger noen få poeng bak Calgary Flames, som innehar den åttende og siste sluttspillplassen i vest. Men Thoresen ser lyset i tunnelen.

- Vi har spilt mange bra matcher på rad uten å få uttelling. Nå er vi mer kompakte som et lag. Vi har funnet den spillemetoden hvor alle gjør oppgavene sine. Alt ruller litt lettere nå. Selv om vi jobbet like hardt eller kanskje hardere før. Det var bare et spørsmål om når vi skulle få en stang inn istedenfor stang ut, sier han.

Patrick Thoresen og Edmonton Oilers spiller neste match allerede på søndag.

- Da spiller vi mot Minnesota og det blir en utrolig viktig kamp fordi de ligger over oss på tabellen.

- Er du fornøyd med lagkameratenes innsats?

- Uten tvil, uten tvil, men nå må jeg inn på flyet, avslutter han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag