Gå til sidens hovedinnhold

- Stort å møte Carew

Wales-forsvaret er giret før onsdagens landskamp.

Da kan nemlig midtstopper Steve Evans stå ansikt til ansikt mot selveste John Carew.

- Nå kan det godt hende at jeg møter John Carew i neste kamp. Det kommer til å bli vanskelig, men jeg har blitt vant til å spille mot de beste som finnes, siden jeg ble tatt ut den første gangen for to år siden, sier Steve Evans til Wrexham Evening Leader.

Forsvarsspilleren er den eneste Wrexham-spilleren i John Toshacks tropp. Nå skal han opp mot ikke mindre enn syv Premier League-spillere under onsdagens landskamp mot Norge.

- Morgendagens oppgave er nok et viktig steg på veien mot VM-kvaliken i september. Jeg er sikker på at Norge vil vise seg å være en tøff motstander, for de er store og sterke. Vi må bare gå utpå der og prøve å få oss et godt resultat, sier han.

Og selv om 28-åringen har et godt håp om å vise seg frem på hjemmebanen Racecourse Ground, kan han ikke beskyldes for å være helstinn av selvtillit dagen før kamp.

- I starten lurte jeg kanskje på om jeg kunne håndtere dette nivået, men treneren ville ikke ha tatt meg med om han ikke trodde jeg kunne klare det. Alt jeg kan gjøre er å ta frem mitt beste, sier den sympatiske waliseren.

Sjekk de siste sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.