Gå til sidens hovedinnhold

Stortalent (12) følges av Ajax

Marcus Melchior fra Uranienborg fikk skryt etter treningsoppholdet hos den tradisjonsrike talentfabrikken, og er nå på flere klubbers lepper.

TØRTEBERG: Nylig kom den tekniske midtbanespilleren hjem fra et vellykket opphold hos en av Europas tungvektere innen europeisk fotball. Der imponerte unggutten, som til daglig spiller for Frigg, så mye at han følges av flere store klubber i utlandet.

– Jeg visste at mange gode spillere har startet i Ajax. De er flinke til å utvikle spillere og er ett av verdens beste akademier, sier Marcus til dittOslo.no.

LES OGSÅ: Marcus (12) skal trene med Ajax

Så toppfotball

Under det ukelange oppholdet ble han invitert av klubben til å se Mesterliga-oppgjøret mellom Ajax og Barcelona. Dette var et stort øyeblikk for fotballinteresserte gutten.

– Det var helt sykt å være på stadion og høre stemningen da dommeren blåste av og Ajax hadde vunnet, sier Marcus, som vier veldig mye av tiden til fotball.

– Jeg ser alt som er av kamper på TV.

Årets holdning

12-åringen er også en del av Friggs ambisiøse talentsatsning, der han er den yngste på laget.

– Det har vært en veldig bra sesong. Før oppholdet i Ajax var jeg med laget til Barcelona, en turnering vi vant, sier han.

SE VIDEO: Frigg til topps i Spania

Spilleren har også vist gode takter utenfor banen, og ble på tampen av årets sesong kåret til spilleren med "årets holdning".

– Det var hyggelig og jeg ble veldig fornøyd da jeg fikk den, smiler han.

Se videointervju med Marcus ved å trykke på bildet øverst i saken.

SE FLERE FRIGGVIDEOER HER:

Frigg til topps i Spania:

Friggs beste ungutter møter Juventus:

Friggs Cham Godset-aktuell:

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien