Gå til sidens hovedinnhold

Stortalent klar for Arsenal

Arsenal bekrefter at overgangen til Feyenoords stortalent Robin van Persie er i boks. Les mer om Arsenals nye stortalent her.

Robin van Persie (20) er regnet som et av Nederlands største talenter. Han koster London-klubben rundt tre millioner pund. Bare den medisinske testen gjenstår før overgangen er klar, melder Arsenal på sine hjemmesider.

Allsidig spiller
- Robin er et stort, ungt talent og et fantastisk kjøp for Arsenal. Han har vist sitt store potensiale både på klubblaget og U21-landslaget, og styrker stallen vår betraktelig, sier Arsene Wenger, som denne sesongen vant sitt tredje ligagull med Arsenal.

- Han har en herlig venstrefot, slår gode pasninger og har et eksellent blikk. Han er en allsidig spiller som kan brukes både som spiss og ving. Vi gleder oss til at Robin kommer til sesongoppkjøringen i juli.

Den nederlandske U21-landslagspilleren har vært fast inventar på Feyenoords lag de siste to sesongene, og var med da den nederlandske klubben vant UEFA-cupen i 2002. Det samme året ble han kåret til det største talentet i Nederland av landets spillerforening.

Som en drøm
Den venstrebeinte teknikeren har spilt for Nederlands U16-, U18- og U21-landslag, og har i løpet av sine drøyt 70 kamper for Feyenoord også fått erfaring med Champions League.

- Dette er en drøm som går i oppfyllelse for meg. Jeg er overlykkelig over å komme til en storklubb som Arsenal, sier unggutten selv. Han vil offisielt bli registrert som Arsenal-spiller når overgangsmarkedet åpner igjen 17. mai.

Arsenal kjøpte Jose Reyes i januar, og med kjøpet av van Persie i tillegg, kan det bety slutten for Sylvain Wiltord og Nwankwo Kanu i klubben.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen