Gå til sidens hovedinnhold

Stortalent med ambisjoner

Merk deg navnet Jone Samuelsen. Han er ansett som en av de største talentene i norsk fotball, og mandag ble han klar for favorittklubben Viking.

- Jeg har fått en godt førsteinntrykk av klubben. Spillerne har tatt vel i mot meg, det samme har treneren og støtteapperatet, sier Jone Samuelsen til TV 2 Nettavisen

Mandag ble overgangen offentliggjort til Viking-fansens store glede. Bjarne Berntsen og Viking bladde opp 1,75 millioner kroner for Sunde-gutten - som gjennom hele oppveksten drømte om å spille for Viking.

- Jeg fikk beskjed på fredag om at Viking hadde tatt kontakt igjen, og overgangen gikk i orden i løpet av helgen, sier den nybakte Viking-spilleren.

Refser Viking

Viking hadde sjansen til å hente Jone Samuelsen gratis for tre år siden. Men den gang fikk U19-landslagsstjernen ikke tilbudet han håpet på - og valgte en overgang til Rogalands-rivalen Haugesund.

- Jeg ønsket meg til Viking før jeg gikk til FK Haugesund. Men den gang fikk jeg et mye bedre komplett tilbud fra FKH enn i Viking, sier Samuelsen til TV 2 Nettavisen - uten å legge skjul på at han synes Viking opptrådte arrogant den gang.

Store ambisjoner

Jone Samuelsen ble av U19-landslagets trener Egil "Drillo" Olsen karaktisert som den største stjernen på laget. Og den hardtarbeidende midtbanespilleren sier det frister med mer landslagsspill i fremtiden - også på A-landslaget.

- Det frister med A-landslaget, men det er litt tidlig å tenke på nå. Nå vil jeg først og fremst vise hva jeg kan i Viking, mener Samuelsen.

- Vi får ta proffspill og A-landslagsspill når den tid kommer, sier han.

Reklame

NÅ: Gjør julegavekupp hos to friluftsgiganter