RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Stortalent til Garmin

SØT SEIER: Tyler Farrar hadde plukket seg ut Gent-Wevelgem og Scheldeprijs Vlaanderen i forkant av sesongen. Onsdag smalt det i Antwerpen!
SØT SEIER: Tyler Farrar hadde plukket seg ut Gent-Wevelgem og Scheldeprijs Vlaanderen i forkant av sesongen. Onsdag smalt det i Antwerpen! Foto: Tim De Waele (©TDWsport.com)
Sist oppdatert:
Sikret seg U23-mester fra USA.

Garmin-Transitions har sikret seg den nykronede amerikanske U23-mesteren Andrew Talansky. Den talentfulle 21-åringen blir dermed å finne på Pro Touren neste år.

- Jeg er ikke overrasket, men er meget glad for å ha signert en treårskontrakt. Det gir meg en følelse av at de har tro på meg, sier amerikaneren til nettstedet cyclingnews.com.

Tung fjorårssesong
Talansky har tidligere syklet for kontinentallaget Amore & Vita - McDonalds, men forrige sesong ble meget tung for unggutten, som bare fullførte to UCI-ritt i løpet av sesongen.

- Forrige sesong gjorde jeg ingen ting som skulle tilsi at jeg skulle få en plass på et Pro Tour-lag. Situasjonen i laget var ikke spesielt god, og jeg fant aldri toppformen, sier Talansky.

- I år satte jeg meg ned for å se hva jeg kunne gjøre annerledes. Det å få være en del av California Giant satte meg på rett kurs igjen. Den fysiske formen har også blitt bedre.

- Ikke Tour de France
Kontakten med Garmin ble opprettet under Tour of Gila, der Talansky ble nummer seks totalt.

Amerikaneren håper nå å få konkurrere i noen av de største løpene på Pro Touren. Han er likevel klar over at det ikke er noen dans på roser å gå rett inn på laget i de største rittene.

- Jeg vil ikke kjøre Tour de France, men håper å få starte i noen av verdens største ritt. Jeg gleder meg til å møte laget, og se hva de forventer av meg. Det blir bra, sier 21-åringen.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!

Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere