Garmin-Transitions har sikret seg den nykronede amerikanske U23-mesteren Andrew Talansky. Den talentfulle 21-åringen blir dermed å finne på Pro Touren neste år.

- Jeg er ikke overrasket, men er meget glad for å ha signert en treårskontrakt. Det gir meg en følelse av at de har tro på meg, sier amerikaneren til nettstedet cyclingnews.com.

Tung fjorårssesong
Talansky har tidligere syklet for kontinentallaget Amore & Vita - McDonalds, men forrige sesong ble meget tung for unggutten, som bare fullførte to UCI-ritt i løpet av sesongen.

- Forrige sesong gjorde jeg ingen ting som skulle tilsi at jeg skulle få en plass på et Pro Tour-lag. Situasjonen i laget var ikke spesielt god, og jeg fant aldri toppformen, sier Talansky.

- I år satte jeg meg ned for å se hva jeg kunne gjøre annerledes. Det å få være en del av California Giant satte meg på rett kurs igjen. Den fysiske formen har også blitt bedre.

- Ikke Tour de France
Kontakten med Garmin ble opprettet under Tour of Gila, der Talansky ble nummer seks totalt.

Amerikaneren håper nå å få konkurrere i noen av de største løpene på Pro Touren. Han er likevel klar over at det ikke er noen dans på roser å gå rett inn på laget i de største rittene.

- Jeg vil ikke kjøre Tour de France, men håper å få starte i noen av verdens største ritt. Jeg gleder meg til å møte laget, og se hva de forventer av meg. Det blir bra, sier 21-åringen.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!

Følg oss på Facebook og Twitter!