Gå til sidens hovedinnhold

Stortap for Thoresen

Patrick Thoresen og Edmonton Oilers fikk juling av Colorado Avalanche.

- Når du spiller som vi har gjort, blir du til syvende og sist slaktet, sier Craig MacTavish til Canadian Press. Oilers-treneren er tydelig misfornøyd med lagets innsats den siste tiden, til tross for at laget hadde fire seirer på fem kamper før dette tapet.

- Motstanderne våre har ikke scoret på mange av de store målsjansene vi har gitt dem, men nå rant alt inn, utbroderte MacTavish.

Og med "alt" mente han sju mål. Avalanche vant nemlig 7-3 over Oilers.

Etter kampen stengte Oilers garderoben i 14 minutter. Sannsynligvis ga treneren klar beskjed til spillerne om at dette ikke holdt mål.

Patrick Thoresen var på isen ved det sjette baklengsmålet. Den 22 år gamle nordmannen spilte drøyt 12 minutter, som vanlig.

Tyler Arnason og Marek Svatos scoret to mål hver for denverlaget, mens John-Michael Liles, Paul Stastny og Milan Hejduk satte inn de tre øvrige målene. Joffrey Lupul, Ryan Smyth og Jarret Stoll scoret for Oilers.

Oilers har nå 13 seirer, ni tap og to tap på straffeslag (gir ett poeng) denne sesongen, mens Colorado klatret vekk fra bunnplassen i sin divisjon, og nå bare er to poeng bak Oilers.

Se samtlige resultater, målscorere og videoklipp fra nattens kamper her(ekstern lenke).

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller