MINNESOTA WILD - ST. LOUIS BLUES 0-4:

Mats Zuccarello var tilbake på isen for Minnesota i første kamp av NHL-sluttspillet hjemme mot St. Louis Blues.

Dessverre for den norske ishockeystjernen ble det ikke noe vellykket gjensyn med hjemmepublikummet i St. Paul.

Nordmannen var i aksjon igjen etter et kort skadefravær i de siste kampene av grunnspillet. Men Zuccarello klarte ikke å hindre en overbevisende borteseier til Blues.

Les også: Reagerer sterkt på landslagsuttak: - Meningsløst

Gjestene fra Missouri hindret Minnesota i å score et eneste mål, og fikk med seg en sterk 4-0-seier fra det første oppgjøret i Xcel Energy Center.

Wild hadde 37 skudd på mål totalt, deriblant to forsøk fra Zuccarello, uten å overliste Blues-keeper Ville Husso.

Minnesota Wild hentet keeperprofilen Marc-André Fleury i en trade med Chicago Blackhawks for en drøy måned siden. Veteranen ga laget en ekstra stjernespiller før sluttspillet, men Fleury hadde nok sett for seg en bedre start enn fire baklensmål på 31 skudd.

Les også: Nyheten før kampstart fikk Roy Keane til å frese: - Sier litt om denne klubben

Den rutinerte vingen David Perron scoret hele tre mål for St. Louis i kampen, fordelt på én scoring i hver periode.

Rekkekamaeraten Ryan O'Reilly ordnet 2-0-målet for Blues med drøyt fire minutter igjen av den første perioden.

Verken Zuccarello, den russiske poengkongen Kirill Kaprizov eller noen av de andre Wild-spillerne maktet å komme med et svar i målprotokollen.

Neste oppgjør mellom lagene spilles natt til torsdag. Også den kampen foregår i Minnesota, mens kamp tre og fire går i St. Louis.

I andre kamper i NHL-sluttspillet natt til tirsdag viste derimot flere hjemmelag seg som klart best. Toronto Maple Leafs vant hele 5-0 over tittelforsvarer Tampa Bay Lightning, mens Carolina Hurricanes banket Boston Bruins 5-1.

I det siste oppgjøret vant Los Angeles Kings 4-3 på borteis mot Edmonton Oilers, etter et seint vinnermål fra Phillip Danault.