*Nettavisen* Sport.

Storutbetaling på Bjerke?

Foto: (Hesteguiden.com)

Tor Olaf Halle trener "våre hester" i V5-1 på Bjerke torsdag. Sjekk torsdagens lunsjtips.

03.02.11 09:57

Bjerke travbane inviterer som vanlig til lunsj-V5 torsdag, og det er en svært vrien omgang spillerne skal løse. Vi finner ikke et bankerspill denne torsdagen, men velger oss såkalt dobbeltbanker allerede i V5-1.

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke torsdag

Travtrener Tor Olaf Halle har faktisk tre av de elleve startende i innledningsløpet, og det er to av hans hester vi velger å stå i form av 2 Strasbourg og 5 Overture F.H. Begge hestene har varslet kraftig form den siste tiden, torsdag har begge trukket fine startspor bak bilen og slik vi ser det skal det være bra sjanse for at en av disse er vinneren.

2 Strasbourg hadde en svak periode i høst (i likhet med svært mange andre av Tor Olaf Halles stallhester). De to siste startene har imidlertid varslet bedring. Nest sist gjorde Love You-sønnen en fin avslutning til femte mot gode hester. Sist på Sørlandet dro en optimistisk Kristian Malmim i høyretommen på utsiden av angripende Acolyte Hanover i den siste svingen. Det ble litt for tøft, men Strasbourg holdt koken strålende til tredje, ikke langt bak klassehestene monsigneur og Acolyte Hanover.

5 Overture F.H satt fast i det lengste bak ledende Onassis Neo nest sist, men taktet flott om da luken kom 150 meter fra mål. Sist ble hesten femte i et tøft V65-løp på Bjerke etter å ha angrepet uten rygg i den siste svingen. Er en mulig tethest i dette løpet og derfra er seierssjansen god.
Rangering V5-1: A: 2-5 B: 11-6-10 C: 3-1-7-8-9-4

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (artikkelen fortsetter under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-2:
Tre hester skiller seg ganske klart ut i den andre avdelingen, travsikre og flinke 4 Kolberg Stjerna blir vår favoritt. Trakk seg skuffende lett som vår banker tredje sist fra tet, valgte å slippe teten nest sist og speedet da inn til helenkel seier. Sist var Kolberg Stjerna litt under pari igjen fra lederryggen på vinneren Briskeby Elden (slapp med noen lengder i sluttfasen). Ned en klasse igjen torsdag og altså vår favoritt.

6 Troll Spika har virket litt mer travsikker i sine to siste starter. Gjorde et kruttsterkt løp i sporene nest sist, og langspurtet flott til tredje sist. Uten galoppinnslag er det naturligvis en fin vinnersjanse. 5 Kleppe Bausa var ute i samløp med begge våre favoritter sist. Men skuffet da etter et fint løpsopplegg. Gjorde gode innsatser både tredje sist og nest sist, og har selvsagt kapasitet til å vinne dette.

9 Øyfrisk gjorde flere fine løp som treåring i fjor, men opptrådte veldig ujevnt. Sprint er trolig en fordel og Øyfrisk står nærmest vår favorittrio.
Rangering V5-2: A: 4 B: 6-5-9 C: 2-10-1-7-8-3

Annonse: Øivind Grøstad byr på et kanondrag i V5-4 på Bjerke

V5-3:
Suksesstrener Frode Hamre kommer kun med en starthest denne fredagen, i form av 7 D.J.'s Lover her i den tredje avdelingen. Love You-sønnen innfridde veldig enkelt som megafavoritt på Jarlsberg nest sist. Sist på Bjerke trøblet femåringen fra start, men gjorde en flott opphenting til tredje. Tåler å gjøre en god del selv, og kusken er optimist.

3 Pebbe Simoni galopperte med seieren på gaffelen sist på Bjerke og rotet seg også vekk med galopp nest sist. Fin i seiersløpet fjerde sist (tet hele veien) og flott spurt til andre tredje sist. Andrevalget. 5 Riverlands Mr. Hitman kommer ut i ny regi. Galopperte som vinner i et bra treårsløp på Klosterskogen nest sist (mot bra hester) og gjorde en flott langspurt til andre bak gode Kul Broline sist.

1 Constantin W. startet kun seks ganger i fjor, men var altså fjerde i en kriteriekvalifisering som ble vunnet av Azeem (kun et par lengder bak denne i mål). Flott startspor torsdag og kan få alt sydd opp herfra.
Rangering V5-3: A: 7 B: 3-5-1 C: 6-9-8-2-4-10

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Bjerke torsdag

V5-4:
S blir det verre. Hester uten startpoeng og dermed svært usikker form. Vi prøver en frekk variant og setter amatøren Herleik lie først med 2 Zam Van Camstra. Her er det form og fra spor to kan det endelig bli rett. Har egentlig levert gode løp hele veien, sist var hesten svært uheldig som fikk en syk Cabana Boy i fleisen i den siste svingen. Avslutningen etterpå var bra.

3 Global Kentucky skal også kunne duge i disse omgivelsene. Holder usikker form, men har ved tidligere anledninger vist at han kan spurte fort med gode rygger underveis. 11 Ugly Cash og 12 Ringo Chipmate står begge ille til, men i mostsetning til mange av konkurrentene er det en viss form på disse. 1 Marion Montana blir mye betrodd, men har vist svært liten kampvilje den siste tiden. Dette er et skummelt løp og helgardering kan være den riktige løsningen.
Rangering V5-4: A: 2 B: 3-11-12-1-10-8 C: 5-4-7-6-9

V5-5:
Eirik Høitomt får sjansen bak 2 Pols Plåster og det kan være en mulig bankerkandidat. Pols Plåster gjorde et par riktig så fine seiersløp i fjor vinter (deriblant et V75-løp), men har slitt voldsom med formen etter det. Sist var det endelig tegn til fremgang igjen, da den Petter Glittum-trente femåringen satt bom fast i mål med mye krefter spart (ble nummer seks). Fra spor to kan dette bli veldig riktig torsdag.

Odd Arne Sagholen skryter fælt av sin nykommer, 7 Whizz Bang, men spor sju er sjanseartet. Og trenere som skryter av sine hester før de kommer ut i løp er ikke noe nytt. Vi konstaterer at Odd Arne Sagholen ikke er den mestvinnende kusken, og nøyer oss med outsidertipset. 4 Early Endurance vant V75-løp i fjor, men har ikke vist tegn til form på en evighet.

1 Bacardi B.M.W varsles det mulig tetkjøring med, men også her er stridsmoralen høyst tvilsom om dagen. 9 Balder H.H. har ikke vist mye i Sverige, men møter jo en totalt formløs gjeng. 5 Fargo S.I.R. og 6 Natural Exposure kan begge litt, det kamn være mer enn nok her.
Rangering V5-5: A: 2 B: 7-4-1-5-6 C: 2-10-8-11-12-3

HTML EMBED


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.