*Nettavisen* Sport.

Støtter fengslet stjerne

Foto: SCANPIX/REUTERS/Matthew Roberts

Birmingham kommer ikke til å straffe den innlånte Arsenal-spilleren Jermaine Pennant ytterligere etter at han tirsdag ble dømt til tre måneders fengsel.

01.03.05 17:52

Klubben varsler at de ønsker å gjøre sitt ytterste for å hjelpe Jermaine Pennant raskest mulig tilbake på banen etter fengselsoppholdet.

Birminghams låneavtale med Pennant strekker seg frem til sesongslutt, men «Blues» legger ikke skjul på at de ønsker å beholde vingen permanent.

- Vi håper at han kan akseptere sin straff og at han vil lære av sine feil, sier Birmingham-direktør Karren Brady i en kommentar etter at Pennant tirsdag ble dømt til tre måneders fengsel for fyllekjøring.

Pennant var tiltalt for fyllekjøring, for å ha kjørt uten førerkort og uten forsikring. Pennant mistet førerkortet for 16 måneder i februar 2004.

- Når han slippes ut, vil vi gi ham best mulig støtte og all den hjelpen han trenger for å snu om på livet sitt, sier Brady til BBC Sports Online.

Arsenal har uttalt at de ikke kommer til å bryte kontrakten med Pennant på grunn av fengselsstraffen, selv om spilleren blir Bosman-spiller ved sesongslutt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.