RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sætra vil ta veien fra 3. divisjon til fast SIF-plass

Drammen (NTB): Lars Sætra hadde en miserabel fjorårssesong. Strømsgodset-stopperen ble lånt ut til Sandefjord i 1. divisjon, men havnet på klubbens B-lag i 3. divisjon.

Nå starter den lange veien tilbake. 20-åringen vil nemlig spille seg til fast plass i Strømsgodsets midtforsvar. Det har det ballsikre talentet alle forutsetninger for å klare, men han må kjempe med både kaptein Alexander Aas og solide, men skadeforfulgte Kim André Madsen.

- Jeg håper å spille meg til fast plass. Det blir ikke enkelt, men jeg skal klare det, sier Sætra til Drammens Tidende. Sætra var involvert i begge baklengsmålene mot Dynamo Tbilisi onsdag.

Sætra har ikke mye positivt å si om oppholdet i Sandefjord, der SIF-ledelsen håpet at Sætra skulle få nyttig erfaring og mye spilletid.

- Det var bare tull. Jeg fikk ingenting ut av det, sier Sætra som Godset-trener Ronny Deila fortsatt har stor tro på.

- Lars må bli tøffere med seg selv. Det dreier seg om duellspill, forflytning og kommunikasjon. Sætra er på gang. Han er blant annet blitt bedre på hodet, men vi må huske at gutten bare er 20 år. Det er ikke vanlig å spille fast i eliteserien som midtstopperen i den alderen, sier Deila til Drammens Tidende. (©NTB) (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere