Gå til sidens hovedinnhold

Straffespark?

Vi tror seiersmaskinen Remee La Marc blir svært vanskelig å slå på Bjerke i kveld.

Onsdagen er det nok å ta tak i for det spillende publikum i Norge, og det hele åpnes opp hos Norsk Rikstoto med V4-spill til Jägersro galopp i Sverige. Det fortsetter så på ettermiddagen med V5-spill til Billund i Danmark, før det hele avsluttes med V65/V5 og DD-spill til landets hovedbane Bjerke. Det kan også spilles fra Norge til DD-løpene på Solvalla på kvelden, og da skulle tilbudet være godt nok.

Det ble strålende treff for Espen Edvardsens V65-forslag til Axevalla tirsdag og de som leverte hans minste V65-forslag (innl.pris kr 240) kunne kvittere ut over 1 100 kroner. Dermed fortsetter den gode tipsflyten for Sportspills travredaksjon, og på eksperten i går gikk en hel bråte med andelslag inn.

Det har vært en strålende tipsuke for Nettavisen Sportspills andelslag på Eksperten og Espen Edvardsen i særdeleshet. Forrige mandag spilte Espens tips til V4-løpene på Åby og V65-løpene på Bollnäs inn over 400.000 kroner. Påskeaften ble det eventyrlig treff for hans to systemspill under V75-løpene på Klosterskogen der begge betalte tilbake ca 127.000 kroner, og totalt ble det over 300.000 kroner innspilt lørdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Traff på 12 andelslag
Mandag 1. april var Espen på ferde igjen. Hele tolv av hans andelslag på Eksperten til V64-løpene i Halmstad suste inn med seks rette. Hvert andelslag betalte tilbake mellom 26.000 kroner og 35 000 kroner, og andelene kostet 100 kroner (to av disse gikk inn), 200 kroner (fem av disse gikk inn), 500 kroner (fire av disse gikk inn) og 1000 kroner (kun ett var satt opp med slik pris). Totalt spilte Sportspill og Espen inn ca 400.000 kroner mandag og tirsdag ble det klaff på det meste. .

Sportspill har innhentet eksperttips til både Jägersro galopp i Sverige og til løpene på Billund i Danmark, og du kan kjøpe andeler på Eksperten på diverse andelslag vi har lagt ut til disse løpene. Også til Bjerke har vi masse andelslag tilgjengelig, deriblant et stort jokersystem og ellers andelslag i alle priskategorier.

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.00
DD kl. 20.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Taper neppe
Nei, etter oppvisningen ved triumfen på solide 14.6 full vei i et V75-løp i den siste starten har vi vondt for å se at 2 Remee La Marc går på et nederlag i V65-finalen, og med løp i kroppen etter litt pause skal ikke Søvik-traveren være noe dårligere til kveldens dyst. Tetgaranti, og vi tror ikke favoritten taper dette løpet.

Det er etter vårt skjønn ned en liten klasse denne gangen, og selv om 7 Ultimate Lindy som vant på fine 15.5 full vei i den siste starten, har vi vondt for å tro at Hamre-traveren tar ned Søvik-traveren i fra "dødens" Vi tror Vidar Hop har full kontroll i fra spiss med 5-åringen, og han blir vår hovedbanker på Eksperten.

Formen virker til å være litt på retur for 2 Ramos Boy, og de øvrige konkurrentene i dette løpet, skal storfavoritten ha kontroll på. Alle løp skal som kjent kjøres først, men i en frisk utgave, er dette snakk om en så sikker vinner vi kan komme innen travet. Vi tviler i hvert fall ikke, men det er fem løp til å løse.

Vår rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 2 B: 7-3 C: 11-1-4-10-6-9

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

Reiser kjerringa?
Et herlig varmblodsløp venter oss i V65-3, og vinnerkandidatene er mange. Vi satser dog på at 5 Sejr Gammelsbæk er tilbake som en vinner, og at han da reiser kjerringa etter missen sist som vår banker for dagen. Han ble litt hissig den dagen (kusken fyrte ham av vel mye fra start?), noe som resulterte i galopp.

Det var litt urovekkende oppførsel på Hamre-traveren sist, men vi regner med at treneren har gjort noen grep til kveldens dyst. 4-åringen var helt lysende i debuten for eksilbergenseren ved triumfen på 17.7 over 2600 meter, og han fulgte siden opp med en sterk tredjeplass på 15.8 full vei i den påfølgende starten.

Topp vinnersjanse i en feilfri utgave, og vi tror et spor midt bak bilen kan være en fordel (kan ta det litt roligere da). En spennende start i ny regi (Sigbjørn Kolnes) gjør 6 Big Boss Man E.P., og treningsrapportene er positive. 4-åringen viste til tider høy kapasitet i fjor, og han har normalt utviklet seg litt over vinteren.

Tre strake triumfer står 10 Invictus bokført med, men de har kommet i billige lag. Vi tror begge våre utvalgte må galoppere seg bort, for at 5-åringen skal kunne vinne. Pent til står 1 Mustoyvesky, mens 2 Love You Fox er spennende i ny regi. 11 Giant News og 12 Banker Fly holder toppform, men de står ille til.

Vår rangering V65-3: A: 5 B: 6-10-1-2-11-12 C: 9-3-4-8-7

HTML EMBED

V65-1, 2140 meter voltestart
Vi synes det er mange om beinet i dette varmblodsløpet i V65-1, og vi garderer bredt. Vi tror Åsbjørn Tengsareid bak 6 Hanna Banker kan prikke teten, og da skal i så fall 5-årshoppa tilmåles solide vinnersjanser. Hun var solid til tredje på 14.2 over en sprint med galopp i den siste starten, og hun virker klart forbedret.

Skuffet som vår banker i den siste starten gjorde 5 Ultimate Rock (fikk femte på 17.9 full vei) i billig lag, og når 5-åringen støter på klart skjerpet motstand ved denne anledningen, synes vi han har blitt vel tung favoritt med sine 70% Han må være forbedret for å kunne gå til topps i kveld, og vi tror det er en favoritt i fare.

En veldig god hest på sitt beste er 9 Zivertson snakk om, men formen etter litt pause er litt uviss. Skuffet i fra tet i et V75-løp i den siste starten (femte på 16.3 over en sprint), men 5-åringen vant hele seks av ni starter i fjor. Det vitner om høy klasse, og Gidde Palema-sønnen må da krysses på alle bonger i kveld.

Absolutt toppform er det på 1 Pablo La Marc, og i den siste starten tapte 6-åringen kun for en god Redneck. En meget spennende start etter litt pause gjør 8 K.L.M. Budweiser, og på sitt beste duger Holm-traveren godt. Det gjør også 2 Papparazi Please, og da har vi nevnt de hesten vi har mest tro på i dette løpet.

Vår rangering V65-1: A: 6 B: 5-9-1-8-2 C: 7-3-10-4

V65-2, 2600 meter autostart
Vi synes også dette stayerløpet for kaldblodshester i V65-2 er litt åpent, men vi tror vinneren er å finne blandt våre fem utvalgte. Sportspill prøvde seg på et bankerspill på 4 Stingers i den siste starten i Sverige, men der ble det tidlig galopp. Avsluttet dog flott til sjette, og bekreftet med den innsatsen fin form.

Det er galoppfare på Tvedt-traveren, men han skal ikke være så lite spilt som en foreløpig 12-prosenter i spillet. Den lange distansen passer ham som hånd i hanske, og vi tror på en topp vinnersjanse i en feilfri utgave. Storfavoritt med sine 85 % blir 2 Lex Lodney, og formen er fin på 5-åringen til Gjermund Gravdal.

Han tapte kun for gode Briskeby Rauen i den siste starten, men forut for den starten viste han svært slett stridsmoral, ved å nærmest stå stille i banen sist 100. Tapte da for 1 Gann Min, og vi er litt skeptiske til den lange distansen i kveld. Prøves trolig i tet i kveld, og da tror vi storfavoritten kan være sårbar.

En som ikke går av veien for den lange distansen er 12 Seier Kongen, og 7-åringen har holdt strålende form i hele vinter. Kraftig på vei opp i form er 6 Skaugaprinsen, og sist ble det seier på fine 27.4 full vei. Seier ble det også på 10 Ariladden i den siste starten, og med ryggløp i det lengste speeder han fort.

Vår rangering V65-2: A: 4 B: 2-12-6-10 C: 3-7-1-11-9-8-5

V65-4/V5-1, 2100 meter autostart
V65-4/V5-1, 1609 meter autostart Vi støter på et litt åpent sprintløp for kaldblodshester i V65-4, og vi garderer da bredt. Vi er ikke sikre på at 1 Alvine S.K. får tet (raske hester på utsiden), men klarer Alvine S.K. teten, kan hun lede rundt om. Hun fikk maks som toer på 29.6 full vei sist, men det var i tøft lag.

Litt enklere i mot i kveld, og sprint er en klar fordel. Det er intet å utsette på fartsressursene til 8 Fjell Balder, men 5-åringen må gå i rygger til 100 igjen, for at det skal kunne bli seier. Han fikk tredje på 30.0 full vei i årsdebuten, og løp i kroppen etter lang pause har trolig gjort veldig godt (seiersaktuell med flyt).

Det var slik at 12 Karmøy Juni stod nesten stillle i banen siste 150 mot Ulsrud Tea&Co i et tøft V75-løp på full vei i den siste starten, men i kveld er det tilbake på sprint. Veldig speedig med rett reise underveis, og vi synes 5-årshoppa gikk veldig fint til tredje på 28.5 over aktuell distanse bak Marmorjenta&Co nest sist.

Vi synes 4 S.T.C.C. Faksa stadig viser fin fremgang (fjerde på 30.1 full vei sist), og sprin er neppe noen ulempe. Fartsressursesene er fine på 5 Skjeppe Kåre, men han kan ikke gå i tet , slik som sist (gir seg til slutt da). En spennene start etter lang pause gjør 3 Baldrian, og det er ikke så verst kapasitet på 11-åringen.

Vår rangering V65-4/V5-1: A: 1 B: 8-12-4-5-3 C: 9-2-6-11-7

V65-5/V5-2/DD-1, 2100 meter autostart
Vi finner fem vinnerkandidater i dette varmblodsløpet i V65-5, og fremst setter vi 4 Above Every One. 4-åringen kommer fra Danmark med en fin rad å vise til, og i den nest siste starten vant han på 16.9 full vei på ikke alt for kjappe Odense. Han kan da sikkert gå en høy 15-tid på Bjerke, og da bli han i så fall ikke lett å slå.

Han har nå fått løp i kroppen etter lang pause, og vi tror på en topp vinnersjanse. Innledet karrieren med to strake triumfer har 2 Orlando Piner gjort, og selv om det er opp en klasse i kveld, tror vi på en topp vinnersjanse. Han var totalt ukjørt ved triumfen på 18.0 full vei sist, og dette er snakk om et talent av de sjeldne.

Avsluttet som en vind i fra køplass underveis, før en galopp felte ham 100 meter i fra mål som seiersaktuell i den siste starten gjorde 12 Gigant Super, og det var mot litt tøffere konkurrenter enn dagens. En pliktseier på 17.2 full vei i billig lag på Biri i den siste starten tok 8 Restless Explotion, men 4-åringen kan mye.

Vant i fra spiss i den siste starten, men vi tror Hamre-traveren er klart bedre med et løp i rygger underveis. Det blir det trolig i fra dette sporet i kveld, og med litt flyt på veien, er han seiersaktuell. Det ble helt perfekt for 6 Beverly B.R. ved triumfen på 16.9 full vei sist, og vi er litt usikre på om hun er god nok i kveld.

Vår rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 4 B: 2-12-8 C: 6-10-1-3-5-7-11-9

V5-4, 2100 meter autostart
Vi støter på et løp for varmblodshester hvor de stallansatte skal i aksjon i den fjerde avdelingen i V5-spillet, og vi synes vinnerkandidatene er mange. Vi garderer da bredt, men fremst setter vi tetløpende 2 Gigant Queen. Hun fikk sølv på fine 15.3 full vei sist, og hvis hun ikke hissig, kan det holde helt hjem.

En veldig god hest i grunnlaget sitt er 10 Mc Dreamy snakk om, og han fikk tredje på 17.0 over en sprint på en litt upassende arena i den siste starten. Spennende til står 1 C.C. Neo, og vi tror velkjørende Mette Fløttum sitter bak en hest med solide vinnersjanser. Kapasiteten på 5-åringen er fin, og vi krysser tidlig.

Stadig litt bedre enn raden er 7 Northern Territory, men 8-åringen har vondt for å få full klaff. Bom fast i den siste starten satt 11 Hot Rocky, og han så meget fin ut for dagen. På sitt beste er heller ikke en hest som 8 Super Wave borte, og han har fått et løp i kroppen etter lang pause (ofte gått gode løp på Bjerke før).

Vår rangering V5-4: A: 2 B: 10-1-7-11-8 C: 4-5-9-3-6

V5-5, 2140 meter voltestart
Et tidsløp for kaldblodshester avslutteren denne V5-rebusen, og vi synes ikke vinnerkandidatene er mange. Etter å ha vunnet et billig lunsjløp i den nest siste starten, gikk 2 Viking Faks til topps også i et tøft 4-årsløp i et V75-løp i den siste starten, og i en feilfri utgave skal 4-åringen tilmåles solide vinnersjanser.

Mjølnerød-traveren kan vel dog ikke få merkelappen stabil riktig enda, og en hest som 7 Moe Kringsjå er slett ingen kastekjepp. Han var sterk ved triumfen på fine 30.9 over 2640 meter i den siste starten, og Flåten-traveren står veldig fint inne i dette tidsløpet. Ikke helt stø på beina, men feilfritt kan han vinne i kveld.

Vi står på disse to på våre to minste spilleforslag, mens vi på storbongen også får plass til 8 Gea. Sistnevnte var god til tredje på 30.5 over 2660 meter i det løpet Moe Kringsjå vant i den siste starten, og hun står nå 20 meter bedre inne i løpet kontra den. Kusken har et godt tak på henne, og hun skal regnes tidlig.

Vår rangering V5-5: A: 2 B: 7-8 C: 9-11-10-3-4-5-6-1

Kommentarer til denne saken