Straffetap for Carew & co

Foto: Scanpix

John Carew var bare centimetere fra å ødelegge David Beckhams Real Madrid-debut på spansk jord. I stedet avgjorde de kongelige fra Madrid på straffer.

18.08.03 08:10

REAL MADRID - VALENCIA 0-0 (6-5 e.str): John Carew kom inn som innbytter for Pablo Aimar da det gjensto en halvtime av kampen mot Real Madrid og sekunder før slutt kunne han avgjort oppgjøret.

Men Real Madrid-keeper Iker Casillas var hurtig nede og slo nordmannens skudd i stolpen. Dermed måtte kampen avgjøres på straffer.

På stillingen 4-3 til Valencia, misset Santiago Solari fra krittmerket og Valencias faste straffetaker Juan Sánchez hadde muligheten til å avgjøre. Men heller ikke han klarte å få ballen i nettet.

Real Madrid-duoen Javier Portillo og Ivan Helguera scoret, det samme gjorde Valencia-keeper Andres Palop. Det gjorde ikke Mauricio Pellegrino. Dermed kunne Ernesto Cambiasso sette inn vinnermålet for Real Madrid.

Kampen som var David Beckhams første for Real Madrid på spansk jord, ble ikke den festforestillingen man hadde håpet på. Engelskmannen virket nervøs og fikk lite til. Ingen av lagene slapp seg løs offensivt, til tross for at det bare var en treningskamp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.