RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Strålende norsk prestasjon

Sist oppdatert:
Da Portugal tapte finalen i sitt eget fotball-EM, ble de takket av en hel nasjon for en fantastisk prestasjon. Nå bør vi lete etter håndballhelter, og ikke syndebukker.

Norge møtte et bedre lag i den avgjørende kampen.

Hverken dårlige dommere eller uflaks var årsaken til at Spania feide oss av banen.

Gode individuelle prestasjoner, men ikke minst tålmodighet til å spille ball og vente på åpninger, preget et rutinert spansk lag.

Vi ble et nummer for små da det gjaldt som mest.

Likevel kan vi ikke la skuffelsen over at Gunnar Pettersens gutter ikke klarte å innfri de stadig høyere forventningene utover i mesterskapet, overskygge den fantastiske prestasjonen de har bak seg.

Seier mot Kroatia og Sverige hadde de færreste forventet på forhånd. Over en million TV-seere har sett en samling særdeles gode inviduelle spillere som er helt på høyde med de fremste i verden.

I dette mesterskapet holdt det nesten helt frem til semifinale, men da det virkelig gjaldt ga Spania oss en leksjon i kollektiv håndball.

Da var eventyret over, men vi har ikke lov til å være skuffet.

La oss følge Portugals eksempel og takke den norske troppen: Dette var gjennombruddet for norsk herrehåndball.

Nå gleder vi oss til neste mesterskap og takker Kristian Kjelling, Frank Løke, Steinar Ege - samt Gunnar Pettersen og de andre fine typene for noen spennende dager i håndballrus!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere