RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Strand is back

(FOTO: Gorm Kallestad/Scanpix)
Sist oppdatert:
RBK-kaptein Roar Strand er tilbake på plassen der han herjet i fjor høst. Se Odd Grenland – Rosenborg direkte kl. 19.00!

Et av Knut Tørums første grep som RBK-trener for snart et år siden, var å flytte Roar Strand ned som høyre back. Der leverte kapteinen såpass solide varer at mange eksperter utropte ham til Norges beste i den posisjonen.

Se Odd Grenland – Rosenborg på TV 2 Sumo fra kl. 19.00 eller følg kampen i Nettavisens LIVE-system .

Mandag kveld er 37-åringen tilbake på høyrebacken i bortekampen mot Odd Grenland. Svenske Fredrik Stoor, som har bekledde posisjonen hittil i sesongen, er skadet, melder Rosenborgs hjemmeside.

- Kan bidra offensivt
Dermed blir Rosenborgs lagoppstilling slik: Lars Hirschfeld - Roar Strand, Miika Koppinen, Christer Basma, Mikael Dorsin - Marek Sapara, Alexander Tettey, Per Ciljan Skjelbred - Didier Konan, Steffen Iversen, Daniel Braaten.

- Vi har god tro på at Roar kan bidra offensivt fra sin backplass. Per er veldig spillesugen, og trives godt på kunstgress. Nærteknikken hans vil komme til sin rett, forteller Knut Tørum til RBK.no

Odd må klare seg uten Espen Ruud, som ble utvist mot Vålerenga, og Fernando de Ornelas som er opptatt med Copa de America-spill for Venezuela.

Fordel Rosenborg
Likevel er trener Gaute Larsen optimist:

- Vi har sett på spillerne denne uka at poenget i Oslo (1-1 mot VIF med ti mann, red.anm.) betydde mye for selvtilliten. Hjemme i Skien har vi også vært veldig gode spillemessig, men fått liten uttelling. Mot Brann var vi gode i en time, før deres ferdigheter og kvaliteter avgjorde kampen. Vi rundspilte omtrent Tromsø selv om vi tapte 0-1. Vi rundspilte Aalesund da vi vant 3-0, og det var 50-50 da vi røk 0-1 for Lillestrøm, poengterer Larsen.

Men statistikken er definitivt ikke på Odds side. Bare en gang har skienslaget slått Rosenborg på eget gress. Og godt spill til tross: Odd Grenland har bare tatt tre poeng på eget gress hittil i sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere