Gå til sidens hovedinnhold

Strand måtte gi seg

LERKENDAL (TV 2 Nettavisen): Roar Strand har kjenning med sin lårskade, og måtte gi seg på tirsdagens RBK-trening - ett døgn før kampen mot Arsenal.

Strand sliter med en væskeansamling i låret - som trykker på en nerve i låret.

Ørjan Berg trente heller ikke tirsdag, og han vil ikke teste ut sitt skadde kne før onsdag. Dermed kan Rosenborg risikere å spille uten to tredeler av sin faste midtbanetrio

Krysser fingrene
- Ørjan er en usikkerhetsfaktor. Vi vet ikke før i morgen om han spiller. Men det var vi i og for seg klar over allerede i går kveld. Roar sliter litt, og det vet vi heller ikke noe om før i morra. Det er den samme skaden som han har hatt før som nå murrer litt.

- Vi krysser fingra og håper det beste, sier Ola By Rise, som ikke vil angi hvor stor sjanse det er for at noen av de to spiller mot Arsenal.

- Da må du ringe min gode venn Egil Olsen. Han er god på det. Jeg gikk engelsklinja, og er veldig dårlig på prosenter. Så da får jeg si 70-40, da, flepet RBK-treneren på pressekonferansen.

Samme som på landslaget
Strand måtte melde forfall til VM-kvalifiseringskampene mot Italia og Hviterussland på grunn av en lårskade. Han ble frisk til Rosenborgs kamp mot Panathinaikos, og har spilt i serien siden. Men nå har han altså fått kjenning med skaden.

Men Ola By Rise ville ikke vektlegge de to veteranenes skadesituasjon for mye på tirsdagens pressekonferanse.

- Vi skal mønstre et lag som uansett er sterkt nok til å matche Arsenal, fastslo han.

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene