*Nettavisen* Sport.

Strand undersøkes mandag

BRANN STADION (TV 2 Nettavisen): Roar Strand måtte forlate banen allerede etter 20 minutters spill mot Brann på grunn av en lyskestrekk.

20.06.05 07:56

BRANN - ROSENBORG 4-1: Midtbanespilleren vet fremdeles ikke hvor lenge han er ute av spill, men frykter at han må se storkampen mot Vålerenga neste mandag fra sidelinjen.

- Jeg pådro meg en lyskestrekk på treningen foran oppgjøret mot Ham-Kam, og det var denne som førte til at jeg måtte forlate banen mot Brann. Det har gått bedre og bedre tidligere i uken, men jeg fikk igjen føling med den i dag, sier Strand til TV 2 Nettavisen.

Strand måtte stå over den forrige eliteseriekampen mot Ham-Kam (4-0-seier til RBK) og cupoppgjøret mot Byåsen på grunn av lyskeproblemene. Han skal til nærmere undersøkelser av skaden i morgen.

- Først etter at jeg har fått undersøkt skaden grundig i morgen, vet jeg hvor lenge jeg er ute av spill. For øyeblikket blir det for tidlig å si, opplyser han.

Strand ble byttet ut med unggutten Per Ciljan Skjelbred etter 20 minutters spill. Rosenborgs spiss-ess Frode Johnsen mener byttet ikke hadde noe å si for utfallet av kampen.

- Vi kan ikke gi skylden for at det ble 1-4-tap i dag på grunn av at Strand måtte forlate banen. Vi har så mange gode spillere på benken, at det ikke betyr noe at en spiller må forlate banen på grunn av skade, fastslår Johnsen til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.