Strand ute i en måned

Foto: (FOTO: GORM KALLESTAD/SCANPIX)

Tirsdagens vareopptelling på Lerkendal bød på dårlig nytt for Roar Strand. Miika Koppinen og Daniel Braaten kan derimot bli klare til Vålerenga-kampen.

18.04.06 15:40

Alle tre ble skadet i Rosenborgs 3-0-seier over Start på Lerkendal mandag. Etter tirsdagens restitusjonsøkt kunne RBKs fysiske trener, Siri Marte Hollekim, rapportere om følgende status for trioen:

Roar Strand: - Har en leddbåndskade på innsiden av kneet, men det er ikke snakk om en total avriving. Han vil trenge en restitusjonsperiode på minst tre-fire uker, men det kan også ta opp til seks uker.

Daniel Braaten: - Har en rimelig mild strekkskade på baksiden av låret. Det virker veldig harmløst. Han kan være klar til søndagens kamp mot Vålerenga, men det kan også ta litt lenger tid. Vi tar en dag av gangen.

Miika Koppinen: - Fikk en slagskade rett mot kneet, men har allerede kommet seg veldig. Vi sender ham på en MR-undersøkelse onsdag for sikkerhets skyld, men Miika vil sannsynligvis være klar til søndag.

Frode Johnsens innhopp mot Start viser at Roar Strands skadeavbrekk neppe svekker Rosenborg nevneverdig i de forestående kampene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.