Strømsgodset fortsatt i trøbbel etter besøk av Viking

FÅ SJANSER: Det ble aldri noen stor fotballkamp mellom Strømsgodset og Viking.

FÅ SJANSER: Det ble aldri noen stor fotballkamp mellom Strømsgodset og Viking. Foto: Cornelius Poppe (NTB scanpix)

Poengdeling mellom Strømsgodset og Viking.

13.05.19 21:17

STRØMSGODSET - VIKING 0-0:

Det ble et sjansefattig og ganske kjedelig oppgjør da Strømsgodset fikk besøk av Viking på Marienlyst mandag kveld.

Ingen av lagene maktet å score og kampen endte dermed 0-0. Det er på ingen måte gode nyheter for Strømsgodset som sliter i Eliteserien med kun én seier på de første syv kampene av årets sesong.

Pedersen: - Vi er ikke gode nok nå

Det erkjenner også Strømsgodset-angriper Marcus Pedersen.

- Det er ikke et bra resultat hjemme. Jeg synes vi har momenter i kampen som gjør at vi kan score og avgjøre det, men vi er ikke gode nok nå, sier Pedersen til Eurosport.

Han innrømmer at laget er preget av situasjonen de er i.

- Man ser det på måten vi spiller. Det er ikke sånn at vi styrer hele kampen. Det er litt høye skuldre og det litt mindre selvtillit. Det er naturlig, men vi må greie å komme over den kneiken og være litt tøffe i skallen for å komme tilbake på sporet igjen, forklarer Pedersen.

SKUFFET: Marcus Pedersen mener Strømsgodset har mye å gå på. Foto: Fredrik Hagen (NTB scanpix)

Spissen merker også at det er en generelt trykket stemning rundt laget.

- Det er færre folk på kamp. Det er forståelig når det går dårlig. Da kommer det ikke folk å se på. Vi må opp mange hakk, sier Pedersen.

Få sjanser

Godset hadde håpet på en opptur mandag kveld, men Bjørn Petter Ingebretsens spillere slet med å spille seg til de store sjansene.

- Det er variabelt igjen. Vi har en ok førsteomgang. Vi har mye ball, men vi har litt lite balltempo på siste tredjedel. Vi strartet andreomgangen fint, men så gir vi fra oss initiativet igjen. Ett poeng til hvert av lagene virker greit, sier Ingebretsen til Eurosport etter kampen.

Mer fornøyd var Viking-trener Bjarne Berntsen.

- Jeg er fornøyd med kampen. Defensivt så synes jeg vi er veldig gode i det meste av kampen og så hadde vi noen store sjanser på slutten som jeg synes vi burde ha fått et mål på, men ett poeng er greit, sier Berntsen til Eurosport.

TAR MED SEG POENG TIL STAVANGER: Bjarne Berntsen var fornøyd med eget lag mot Godset. Foto: Carina Johansen (NTB scanpix)

Godset-spiss Mustafa Abdellaoue var nærmest scoring i den første omgangen, men hjemmelaget lykkes ikke i den siste tredjedelen av spillet. Etter 10 minutter fikk Abdellaoue kranglet med seg ballen foran mål, men avslutningen gikk i en Viking-spiller og ut til corner.

Hjemmelaget styrte mye av spillet, men de virkelig store mulighetene uteble i førsteomgangen.

Thorstvedt nær scoring

Etter pause fortsatte Strømsgodset med et lite overtak, men mot slutten av kampen var det likevel Viking som var nærmest de tre poengene.

Ti minutter før slutt fikk Samuel Kari Fridjonsson en god sjanse da han snappet opp ballen fra et sløvt Godset-forsvar. Islendingens avslutning var imidlertid for dårlig.

Like før slutt var gjestene nære scoring igjen da Kristian Thorstvedt forsøkte seg med en avslutning på volley, men skuddet gikk like over mål.

Flere sjanser ble det ikke på Marienlyst mandag kveld og dermed delte lagene poengene.

Viking ligger nå på 6. plass i Eliteserien, mens Strømsgodset er nede på 14. plass.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.