Gå til sidens hovedinnhold

Strømsgodset låner nigeriansk spisstalent fra belgisk klubb

Drammensklubben har gjort klart med angrepsspiller.

Nettavisen opplyste tidligere mandag at 21 år gamle Jordan Attah Kadiri nærmet seg et lån til Strømsgodset fra belgiske Lommel.

Nå bekrefter Godset overgangen på sine hjemmesider.

- Jeg er veldig glad for å være her. Jeg tror dette er et bra steg for meg og jeg har blitt tatt veldig godt imot, sier 21-åringen.

- Jeg er en duellsterk spiller som elsker å score mål. Jeg er bevegelig og løper mye, jeg tror spillestilen her vil passe meg bra, fortsetter han.

Leder for sport og spillerlogistikk i Strømsgodset Jostein Flo er også naturligvis fornøyd med troppens nyeste tilskudd.

- Vi har vært i markedet etter en offensiv spiller etter salget av Moses Mawa. Nå har vi fått på plass en avtale med Jordan Kadiri ut sesongen og det er vi godt fornøyd med. Han er primært spiss, men kan også bekle kantposisjon. Det gir oss flere alternativer i frontleddet, sier Flo.

Kadiri ble kjøpt fra svenske Østersund for rundt 12 millioner kroner for rundt ett år siden.

Lommel spiller på andre nivå i Belgia og er en del av City-group som består av en rekke klubber, inkludert Manchester City. Klubben ble kjøpt opp av Manchester City eierselskap i mai 2020, få måneder før Kadiri ble hentet til klubben.

Til klubbens hjemmesider bekrefter også Strømsgodset at backen Nico Mickelson er klar for danske Odense fra 1. januar 2022.

Nettavisen vet også at danske Mikkel Maigaard er på vei bort fra klubben. Dansken har vært ute med en skade den siste, men skal også ha ryddet ut tingene sine fra Godset-garderoben i påvente av en overgang. Ifølge flere kilder skal Maigaard ha blitt tilbudt til Sarpsborg 08. Ifølge SA er han kun detaljer unna en overgang.