Gå til sidens hovedinnhold

Strømsgodset skal ha avslått Mickelson-bud: – Vi har ingen salg i loopen nå

Vålerenga skal ha vært interessert i Strømsgodset-spiller Nico Mickelson, men klubbene ser ikke ut til å bli enige om en avtale.

OSLO/DRAMMEN: Vålerenga jobber med å sikre seg forsterkninger før overgangsvinduet stenger midnatt onsdag. Som Nettavisen forrige mandag kunne avsløre, har Oslo-klubben lagt inn bud på Strømsgodset-backen Nico Mickelson.

De siste dagene skal klubbene ha vært i forhandlinger for å se om de kan komme til enighet om en avtale. Det kommer ikke til å skje, sier kommunikasjonssjef Magne Jordan Nilsen i Strømsgodset som verken vil avkrefte eller bekrefte at klubben har mottatt bud på Mickelson.

– Det ingenting som tyder på at det vil skje mer siste dag av overgangsvindu. Vi har ikke noe salg i loopen nå. Den viktigste prioriteringen var å få på plass (Gustav) Valsvik. Det klarte vi og er veldig fornøyd med, sier han.

LES OGSÅ: Se Strømsgodset sitt kickoff direkte her

Avviser ikke klubbytte

Jordan Nilsen vil ikke si noe konkret om Mickelson og Vålerenga, men kan fortelle at det har vært klubber som har henvendt seg om spillere.

– Det er, ofte i motsetning til det en del mener, mange gode spillere i Strømsgodset. Det har vært interesse for spillere, men vi trenger alle de spillerne vi har i stallen nå. Det er tett med kamper, og alle vil være nødvendige, sier Jordan Nilsen.

Overfor Hamar Arbeiderblad bekrefter imidlertid Nico Mickelson at Vålerenga har vist interesse. Han sier at det ikke er utenkelig å skifte klubb og snakker varmt om Oslo-klubben til lokalavisen. Men Strømsgodsets trenere Håkon Wibe-Lund og Bjørn Petter Ingebretsen er klar på at Mickelson er Strømsgodset-spiller.

– Det vil alltid være dialog i et overgangsvindu. Men nå er han vår spiller, og det er det vi forholder oss, sier Wibe-Lund til Drammens Tidende.

– Er det noen som vil ha spillere og byr nok så er alle til salgs, legger Ingebretsen til.

LES OGSÅ: Godset oversvømmes av forslag til kandidater: – Kunne fylt et par styrer

Skal være uenige om pris

Etter det Nettavisen kjenner til skal Strømsgodset ha krevd mer for Mickelson enn det Vålerenga i utgangspunktet ønsker å betale for en spiller de kan inngå en avtale med fra og med 1. juli og få gratis fra 1. januar.

Overgangsvinduet stenger ved midnatt onsdag, og det er ventet at det kan bli aktivitet inn mot fristen.

Nettavisen og Drammens Tidende har forsøkt å få en kommentar fra Dag Eilev Fagermo onsdag. Han har ikke besvart henvendelsene. Heller ikke Mickelsons agenter Mike Kjølø og Morten Wivestad har besvart våre henvendelser.

LES OGSÅ: Dette tror profilene om Godset og Mjøndalen

Kan få backproblemer

Det er allerede klart at Vålerenga mister Felix Horn Myhre til onsdagens motstander Brann når kontrakten hans går ut i sommer. I tillegg har Vålerenga mottatt bud fra russiske Rostov og ungarske Ferencváros på den canadiske venstrebacken Sam Adekugbe, men Oslo-klubben ønsker ikke å selge før de har erstattere på plass.

Canadierens kontrakt med Vålerenga går ut etter sesongen, men han skal etter det Nettavisen forstår være åpen for å flytte på seg allerede nå. Både den russiske og den ungarske ligaen starter etter planen opp igjen i august og begge de to klubbene skal ønske seg Adekugbe på plass til sesongoppkjøringen.

Fagermo har dermed sett seg nødt til å forsøke å skaffe forsterkninger før midnatt, men det er fremdeles uklart om de kommer i mål med noen avtaler.