Gå til sidens hovedinnhold

Strømsgodset-spillerne med uttalelse: - Det har vært splittelser

Strømsgodset-veteraner uttaler seg om den siste tids turbulens i klubben.

Mandag møtte Godset-profilene Jonathan Parr og Lars Christopher Vilsvik pressen etter at det har stormet rundt klubben de siste dagene. Fredag var Henrik Pedersen ferdig som Strømsgodset-trener, lørdag ga sportssjef Jostein Flo seg fra sin stilling før det søndag ble bekreftet at Bjørn Petter Ingebrigtsen og Håkon Wibe-Lund tar over som trenere på midlertidig basis.

- Det har vært en vanskelig situasjon for oss spillere og alle involverte i denne varslingssaken. Det har vært en vanskelig prosess. En situasjon vi alle skulle vært foruten, dessverre har den blitt såpass omtalt som den har vært, som har gjort den enda verre, sier Parr til pressen mandag.

Les også: Reagerer kraftig på Strømsgodsets pressemelding om at Pedersen er ferdig i klubben

Den tillitsvalgte Godset-spilleren er tydelig på at spillerne nå ønsker å se fremover og ha fokus på det som skal komme.

Den nye trenerduoen bekreftet tidligere mandag at spillerne er splittet, men Parr nyanserer det bildet noe senere mandag.

- Det er ikke en splittet spillergruppe som står her nå. Det har vært splittelser underveis, men vi har hatt gode prater underveis og senest i dag tidlig. Vi står samlet bak at nå vil vi se fremover og bli klar til seriestart, sier han på vegne av spillerne.

Parr er klar på at klubbens håndtering kunne ha vært bedre.

- Vi har vært tydelige på at vi var misfornøyde med hvordan saken var håndtert. Så har vi hatt gode samtaler med klubben i etterkant og vært enige om at det ikke har blitt riktig håndtert. Det er det flere grunner til.

Les også: Styrelederen klønet det til og gjorde rasisme-saken til Strømsgodsets Watergate

- Vi som spillergruppe har tiltro til at klubben behandler saken godt nå, og kommer med sin konklusjon når den er klar. Vi tar det til etterretning at Pedersen ikke er trener lenger og vil se fremover nå. Vi har tiltro til det nye trenerteamet som er på plass nå.

Strømsgodset-spillerne fikk også spørsmål om hvordan situasjonen kan prege spillerne inn mot den planlagte seriestarten.

- Vi har stått i mye forskjellig før som spillergruppe. Det er klart at dette er en spesiell og vanskelig situasjon, men vi må se fremover og prøve å legge det mest mulig bak oss nå. Vi må jobbe sammen med trenerteamet og være så godt forberedt som mulig til seriestart. Vi gleder oss til det og. Å trene uten koronarestriksjoner er også en ting, men vi ser frem til trene uten å ha fokus på det her, avslutter Parr.