*Nettavisen* Sport.

Strømstad har bestemt seg

Foto: (Foto: Scanpix)

Flere klubber ligger langflate etter ham. Nå har Fredrik Strømstad tatt en avgjørelse.

30.01.08 08:27

Den fotrappe midtbanespilleren, som blant annet var i søkelyset til Rosenborg, skal forsøke å spille opp Start til Tippeligaen igjen etter at det ble nedrykk i fjor. Selv om han vet at å spille i Adeccoligaen ikke er ideelt sted i forhold til landslaget.

- Ifølge agent 007, Stig Lillejord, så tror jeg ikke det skjer så veldig mye nå de to siste dagene, sier Strømstad til TV 2 Sporten - og tenker på fristen for internasjonale overganger som går ut ved midnatt torsdag kveld.

- Jeg har alltid hatt en drøm å spille i utlandet, og jeg tror det er større sjanse for å oppnå det hvis jeg kan gå fra Start og direkte ut, istedenfor å skrive en ny treårsavtale med noen andre klubber, sier han videre.

Strømstad er tatt ut i Åge Hareides landslagstropp som skal møte Wales til privatlandskamp 6. februar. Men Hareide er klar på at man må ha tøff matching for å kunne være med på landslaget i fortsettelsen.

- Det er ingen tvil om at det ikke er godt nok i forhold til internasjonalt nivå å matches mot andre lag i Adeccoligaen, sier Hareide.

Klikk her for flere nyheter om norsk fotball
For full oversikt over sportsnyhetene - klikk her

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag